Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes fizetőshöz menni?
Figyelt kérdés
Fiatal, a lányoknál teljesen tapasztalatlan nő vagyok. Azért szeretném kipróbálni vajon milyen egy nővel, de nem tudom nők nyújtanak e azonos neműnek ilyen szokgáltatást.2021. jún. 7. 15:20
1/7 anonim válasza:
Természetesen nyújtanak. De jobb nem fizetőssel átélni először szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen? Miért, az rossz?
Nem igazán megy az ismerkedés. Szerintem nem vagyok valami szép és ez az oka.
2021. jún. 7. 15:28
3/7 anonim válasza:
Persze. Talán jobb is így, ha még sosem próbáltad, mint ha összejössz valakivel, és ott jössz rá menet közben, hogy ezt vagy azt nem akarod, nem szereted.
4/7 anonim válasza:
Kár hogy nem tavaly írtad ki ezt a kérdést, tudtam volna ajánlani neked egy olyan lányt akiben egészen biztosan nem csalódtál volna. Én férfiként voltam visszajáró vendége, egy szép, babaarcú biszex magyar lányról beszélünk, aki évekig dolgozott prostiként de már otthagyta az ipart. Isteni volt vele a szex, pár alkalom után az egész inkább már egy barátság extrákkal dologra hasonlított mintsem prostizásra. Hosszú, izzasztó meneteket nyomtunk, viszont nem csak egy sima gépies reszelés volt, hanem attól sokkal több. Szóval az a lényeg hogy meg lehet találni az igazgyöngyöt, de sokat kell búvárkodni érte. Én azt mondom neked hogy nézz szét a rosszlányokon, ott találni azért elég sok adatot a lányokról. Ha találsz köztük olyat aki biszex és tetszik is akkor hívd fel és mondd el hogy mit szeretnél. Nekem az a tapasztalatom hogy aki a telefonban szimpatikus, tetszik a hangszíne, a beszédstílusa azzal általában jó lesz a szex. Voltak olyan kalandjaim is amik bőven túlmutattak a simán csak jó szex kategórián, de persze volt olyan is hogy rossz lyukra futottam, de ott igazából már az ajtón sem kellett volna belépni. Ha esetleg érdekel bővebben a téma akkor írhatsz privátban, szívesen válaszolok.
5/7 anonim válasza:
Értem én miért mennél fizetőshöz, anno gondolkodtam ezen én is, viszont hidd el vannak nők akik ingyen is szívesen csinálják, csak meg kell rá találni a partnert.
Olvastam én is már pár hirdetést és hogy őszinte legyek kevés aki vállal.
7/7 anonim válasza:
A lányoknak általában több érzelmere van szükségük mint amennyit egy prosti tud nyújtani... sztem se prostival próbáld hacsak nincs valami extrém vágyad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!