Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura lenne ha nő létemre elmennék egy fizetőshöz?
Utolso: nekem se megy no letemre not talalni. Nem olyan egyszeru az, foleg ha az ember visszahuzodobb.
Hat az, hogy fura-e. Nekem az lenne, engem zavarna, hogy hanyan voltak mar vele, ferfiak nok egyarant. Nem lenne hozza gusztusom. Viszont ha fogad noket is, nem te lennel neki az elso, nem volna az neki. Mas ugy se tudnad, vagyis gondolom nem dicsekednel vele. Igy leginkabb az szamit neked fura-e.
Nem akarnam kinyalni csak h ő engem
Amúgy azért nem az utszeli rothado kra gondoltam. Azert valami igényesebbre aki alapbol ovszerrel szexel csak
A fura nekem a fizetos reszeben van nem a szemelyeben
Amugy meg szexpartnert nem olyan konnyu talalni ha not keresel,mert alapbol a 90%komoly kapcsolatot keres
"Óvszerrel szexelnek csak"
Te úgy képzeled hogy a prosti felàllítja a fix,higiéniai egyéb szabályokat,a pasik meg sorban állnak, hogy fizethessenek azért hogy szabályokat tarthassanak be? Naggyon nem így van.
Ha meg akar élni, akkor nincs mese. Ha igénytelen hajléktalanok mennek hozzá,azokkal kell szexelnie.Ha nem akarják óvszerrel dugni akkor óvszer nélkül kell engednie hogy seggbe tolják. Ha valaki a szájába akarja verni a spermáját,neki meg kell engednie,mert ezért fizetnek. A prosti eladja magát. Ha előtted 5-et a szájába spricceltek,téged úgy fog kinyalni.
Attól hogy nem út szélén áll,meg többet költ a külsőségekre,attól qrva marad,és ugyanolyan perverz dolgokat élnek ki rajta mint az útszélieken. Annyi a különbség hogy az útszélinek 2500ft-ért lehet az arcára élvezni,a lakásosnak meg 5000-ért.
Ne dőlj be promó szövegnek,hogy igényesebbek mint egy rendes nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!