Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon fura lenne ha nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura lenne ha nő létemre elmennék egy fizetőshöz?

Figyelt kérdés
Az életembe jelenleg nem férne bele egy kapcsolat. Bulizni nem járok,hogy egyéjszakásat találjak,a neten meg szinte minden kalandot kereső nő a párjával együtt keres. Arra gondoltam elmegyek egy fizetőshöz,de nem tudom. Nagyon rossz ötlet lenne?
2019. máj. 4. 11:55
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Leszbikus kategória!
2019. máj. 4. 12:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lenne gusztusod belenyalni egy olyan krvába akin előtten 500 nyomi kan végigment? És nem féltél hogy benyalnál valami fincsi fertőzést?
2019. máj. 4. 12:10
 3/18 anonim ***** válasza:
15%
Nő létedre nem találsz magadnak szex partnert??!!::(( ez furcsa.
2019. máj. 4. 12:14
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Utolso: nekem se megy no letemre not talalni. Nem olyan egyszeru az, foleg ha az ember visszahuzodobb.

Hat az, hogy fura-e. Nekem az lenne, engem zavarna, hogy hanyan voltak mar vele, ferfiak nok egyarant. Nem lenne hozza gusztusom. Viszont ha fogad noket is, nem te lennel neki az elso, nem volna az neki. Mas ugy se tudnad, vagyis gondolom nem dicsekednel vele. Igy leginkabb az szamit neked fura-e.

2019. máj. 4. 12:31
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem akarnam kinyalni csak h ő engem

Amúgy azért nem az utszeli rothado kra gondoltam. Azert valami igényesebbre aki alapbol ovszerrel szexel csak

A fura nekem a fizetos reszeben van nem a szemelyeben

Amugy meg szexpartnert nem olyan konnyu talalni ha not keresel,mert alapbol a 90%komoly kapcsolatot keres

2019. máj. 4. 12:42
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem jó ötlet. Ha egy férfi prostihoz megy, a kangörcstől se lát, se hall. Egy nő először észrevenné, hogy a mosdó mögött nincs rendesen kitakarítva, utána leltárba venné, hogy a prostinak fél centire lenőtt a haja, a bal kéz kisujján lepattogzott a körömlakk, viszont láthatóan karcsúbb a dereka, és így 5 perc után inkább duzzogva lelépne:DD
2019. máj. 4. 12:42
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem teljesen jó ötlet,vannak nagyon csinos fiatal lányok.
2019. máj. 4. 13:05
 8/18 anonim ***** válasza:
13%

"Óvszerrel szexelnek csak"

Te úgy képzeled hogy a prosti felàllítja a fix,higiéniai egyéb szabályokat,a pasik meg sorban állnak, hogy fizethessenek azért hogy szabályokat tarthassanak be? Naggyon nem így van.

Ha meg akar élni, akkor nincs mese. Ha igénytelen hajléktalanok mennek hozzá,azokkal kell szexelnie.Ha nem akarják óvszerrel dugni akkor óvszer nélkül kell engednie hogy seggbe tolják. Ha valaki a szájába akarja verni a spermáját,neki meg kell engednie,mert ezért fizetnek. A prosti eladja magát. Ha előtted 5-et a szájába spricceltek,téged úgy fog kinyalni.

Attól hogy nem út szélén áll,meg többet költ a külsőségekre,attól qrva marad,és ugyanolyan perverz dolgokat élnek ki rajta mint az útszélieken. Annyi a különbség hogy az útszélinek 2500ft-ért lehet az arcára élvezni,a lakásosnak meg 5000-ért.

Ne dőlj be promó szövegnek,hogy igényesebbek mint egy rendes nő...

2019. máj. 4. 13:11
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem menj el nyugodtan. Keress egy igényes partnert neten, és érezd jól magad.
2019. máj. 4. 14:21
 10/18 Válaszoknélkül ***** válasza:
83%
Annyiból nem fura, hogy sokan tettek már fel itt hasonló kérdést. Inkább elszomorító látni, hogy mennyien magányosak, nem találnak partnert az intimitás megélésére és ezt az utat választják.
2019. máj. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!