Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nagyon fura lenne ha nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fura lenne ha nő létemre elmennék egy fizetőshöz?

Figyelt kérdés
Az életembe jelenleg nem férne bele egy kapcsolat. Bulizni nem járok,hogy egyéjszakásat találjak,a neten meg szinte minden kalandot kereső nő a párjával együtt keres. Arra gondoltam elmegyek egy fizetőshöz,de nem tudom. Nagyon rossz ötlet lenne?
2019. máj. 4. 11:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Válaszoknélkül# nem olyan egyszerű dolog az..pláne ha az embernek nem olyanok a körülményei...nem tudom neked van e kapcsolatod,átérzed-e,miről beszélek
2019. máj. 4. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem zavarna az a tudat, hogy az a nő csak arra várna, miközben dolgozna rajtad, hogy fizess aztán lelépj... ha nem, akkor ne izgasd magad, dicsekedni úgyse fogsz vele (ahogy senki sem), és hátha találsz egy olyan valakit, akihez időközönként visszajársz.

Én képtelen lennék rá, de ez nem érdem, nem vagyunk egyformák.

2019. máj. 4. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
A rosszlányokon minden regisztrált prosti bejelöli, miket vállal, ott egyrészt láthatod, hogy pl. csinálja-e gumi nélkül, másrészt értékelések is vannak (persze minden lehet kamu, de kicsit több infó a semminél).
2019. máj. 4. 16:24
 14/18 anonim ***** válasza:
48%

Pénzt én biztos nem költenék ilyenre, ..vannak fontosabb dolgok ennél.

Én inkább akkor megoldanám magamnak, vagy vennék valami kütyüt.

Viszont

2019. máj. 4. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Bocs, elküldte.

Viszont ..a héten nekem is hiányzott a társoság, h valakihez hozzábujhassak h megsimogathassam az oldalát a combját... Stb

Arra gondoltam en is keresek egy ilyen partnert, akivel néha összejárhatok, kölcsönössen kiélni vágyainkat vagy valami. :D

Sajnos én idő hiányában szenvedek, igy nehez valakivel is ismerkedni, meg sajnos türelmem se sok hozzá.

Szval csajok ha valaki szeretne így ismerkedni valakivel akkor dobjon meg egy üzivel

2019. máj. 4. 21:39
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Én voltam egyszer nő létemre. Egy probléma volt vele: mivel pénzért csinálta, nem volt benne az a szenvedély, vágy, amit éreznem kell... Így el sem élveztem, bár jó volt. De ez azért nem elég :)
2019. máj. 5. 06:41
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindjárt el is hisszük hogy egy nő hozzányúlt egy büdös krvához. Hát hogyne,hát hogyne...
2019. máj. 5. 07:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia, ha gondolod nekem írhatsz :) Én is alkalmi kapcsolatot keresek.
2019. máj. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!