Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura lenne ha nő létemre elmennék egy fizetőshöz?
Ha nem zavarna az a tudat, hogy az a nő csak arra várna, miközben dolgozna rajtad, hogy fizess aztán lelépj... ha nem, akkor ne izgasd magad, dicsekedni úgyse fogsz vele (ahogy senki sem), és hátha találsz egy olyan valakit, akihez időközönként visszajársz.
Én képtelen lennék rá, de ez nem érdem, nem vagyunk egyformák.
Pénzt én biztos nem költenék ilyenre, ..vannak fontosabb dolgok ennél.
Én inkább akkor megoldanám magamnak, vagy vennék valami kütyüt.
Viszont
Bocs, elküldte.
Viszont ..a héten nekem is hiányzott a társoság, h valakihez hozzábujhassak h megsimogathassam az oldalát a combját... Stb
Arra gondoltam en is keresek egy ilyen partnert, akivel néha összejárhatok, kölcsönössen kiélni vágyainkat vagy valami. :D
Sajnos én idő hiányában szenvedek, igy nehez valakivel is ismerkedni, meg sajnos türelmem se sok hozzá.
Szval csajok ha valaki szeretne így ismerkedni valakivel akkor dobjon meg egy üzivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!