Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyha valami kevésbé elfogadott szexuális vagyatok lenne elmondanátok a párotoknak ( tegyük fel tudjatok, hogy elutasító lesz) vagy fizetőshöz mennétek?
En elmondtam , hogx izgat vonz a bdsm, siman mindent megtudunk beszelni.
Őt nem. Elfogadtam.
Van mikor előhozza a témát, ha szeretnék róla beszélni szívesen meghallgat, de mondtam neki mivel őt nem vonzza , nem dominans alkat , így számomra nem izgató vele róla beszélni.
Mivel ez csak az én vágyam lenne így nem mondanám el inkabb mással élném meg!
f
Nálam ez van, de tudom hogy ő ebbe nem menne bele.
N
Milyen őszinte kapcsolat lehet az ahol nem mernek egymás vágyairól beszélni.. ahol képtelenek felfedni a valódi önmagukat, ahol palástolják az őszinte fantáziákat.. csak mert >céljuk a másiknak való megfelelés< illetve félelmük, hogy a másik képtelen elfogadni őket.
Komoly probléma. Nem is értem ilyen helyzetben miért is vannak kapcsolatban egyes emberek.
ui, sosem volt ilyesfajta gondom, bár amióta ráeszméltem, hogy az "átlag" ember mennyire elutasító a nem konvencionális vágyakat illetően, éppen ezért már csak a bdsm szubkultúrát ismerők közt keresek partnert.
* illetően, azt követően változtattam a társkereséséi szokásaimon, éppen*
ez az előbb kimaradt:D
+1, egyébként hihetetlen, hogy mennyire a félelméből táplálkozik az ember.. :) volna mit tanulni. kár, hogy az iskola önismeretet nem tanít....
Nekem is a bdsm a gyengém, sub szerepben. A páromnak nyíltan elmondtam, neki nem okoz akkora örömöt, mint nekem, de próbálkozik, nyitott. Az egyik vágyam egy idősebb dommal való kaland, amire a párom "engedélyt adott", amennyiben szexmentes, és én pont így akarom. Természetesen félt, de mindent nyíltan, őszintén meg tudunk beszélni, így soha nem okozott gondot ez sem.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!