Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak az igazira vagy menjek fizetőshöz?
22 és fél éves vagyok. Még nem voltam együtt lánnyal. De már nagyon ki szeretném próbálni. Nagyon gondolom a prostin, de amikor rávenném magam akkor mindig arra gondolok hogy lehet meg fogom bánni. Biztos jobb egy olyan lánnyal akivel szeretjük egymást. De hogy még ennyi idősen sem jött össze...nem bírok még évekig várni.
Mit csináljak???
Az örömlány keresés mindig a legalja megoldás az ilyen esetekre.
Nagyon igazad van abban, hogy tényleg jobb egy olyan lánnyal, akivel szeretitek egymást.
22 és fél évesen pedig nem vagy lekésve semmiről.
A türelem rózsát terem, vagy a te esetedben egy lányt.
Ne hallgas azokra akik azt mondják, hogy várj. Mert idáíg nem volt semmi akkor mostanàban sem lesz. Legalàbb kipróbàlod milyen. Én ugyanezt csináltam csak 24 évesen. Nem bántam meg.
Megjött az önbizalmam.
29f
Ne várj az igazira, hanem tegyél érte! Ismerkedj. Nem részletezted, könnyen menne-e, de olyan társaságba kell járni.
28F
Ezt te érzed. H lehetsz ilyen döntésképtelen?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!