Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elszalasztottam egy jó lehetőséget. Érdemes szerintetek várni az “igazira”? Vagy ragadjam meg vele a lehetőséget? Szeretői viszonyban állapodtunk meg, ő egy tapasztalt férfi, de én még szűz vagyok.
És eddig ugyan nem volt semmi tervem és elképzelésem ezzel kapcsolatban, de mostanra kezdtem el úgy érezni, hogy az elsőt, meghitt, romantikus, gyengéd körülményekközt szeretném, egy olyannal aki szeret és akinek fontos vagyok. Három hónapja megismertem valakit, és ez idő alatt, a szüzességemmel kapcsolatban, e- gondolat fogalmazódott bennem. Azt hittem ő ebben partner lesz, de szerinte a romantika nem fér bele egy ilyen kapcsolatba. Fél az érzéseimtől. Időt kért, ami mint tudjuk, egyenlő a szakítással.
Még talán van esélyem nála. Szerintetek írjak neki, vagy felejtsem el és még várjak !?
18 vagyok, senki és semmi nem sürget, de én mégis fontosnak érzem, hogy ezzel sok időt ne várjak. Szégyellem, hogy a korosztályombeliekhez képest, én mennyivel le vagyok maradva ebben. Tudom, ez butaság, de a társadalom, többnyire ezt paszírozza az emberek fejébe ! Ha ennyi idősen még szűz egy nő, akkor az élettelenként van elkönyvelve, valjuk be. Ha pedig ennyi idősen valaki már nem az, akkor az meg egy büdös ku*r*a. Nos, ki-mit tanácsol ?
Fontos nekem és kedvelem, mellette nőként érzem magam, de nem szeretem, viszont vonzalmat érzek, és hatalmas nagy bizonytalanságot, ha türelmes lenne hozzám, egy picit, akkor ez könyebb lenne nekem.
Mitévő legyek ?
A férfi hány éves?
Van bármilyen más kapcsolata rajtad kivűl?
10 évvel idősebb !
Nincs párkapcsolata !
Ne haragudj, de ez jó nagy baromság, amit leírtál. Mi köze van annak, hogy valaki szűz-e, ahhoz, hogy életképes-e vagy sem?
Ha te úgy érzed, romantikára vágysz inkább, akkor ne egy olyan pasi után rohanj, aki ezt nem tudja megadni neked.
A barátnőm szüzességét én vettem el, amikor ő 24 éves volt. Jelenleg vezető egy ügyvédi irodában...Szerinted életképtelen?
Amikor én összejöttem a barátommal, aki jóval idősebb volt nálam, akkor neki komoly párkapcsolata volt, és én ebbe nem akartam beleronditani, mégis igy alakultak a dolgok. Nagyon egymásba gabalyodtunk, és amikor szóba került a szakitás, hogy ezt abba kéne hagyni, akkor én nagyon szarul voltam, és láthatólag ő is. A falat kapartam, kb. egy hétig nem mozdultam el itthonról. Senkinek nem kivánom ezt az érzést. Aztán 2-3 hét múlva megint találkoztunk, és nem is lehetett szétválasztani minket utána, de továbbra is titokban tartottuk a mi kis szerelmi viszonyunkat. Abban a kis szünetben nem is reméltem hogy bármit is helyre hozhatunk, mert ő azért mégis csak foglalt, és na. A "nagy békülés" után került szóba először a szex. Ő tényleg az a fajta, aki az én tempómban halad, semmit nem eröltet, és ha ugy érzi, messzire mentünk, akkor megáll. Maximálisan bizom benne.
Neked viszont nem kéne másokhoz hasonlitgasd magad, sehol nincs megirva hogy 18 éves korig el kell vesziteni, főleg igy, hogy ő igazából nem is akar túl mély érzelmi kapcsolatot. Ha bizonytalan vagy még, akkor nagyon-de nagyon gyorsan felejtsd el. Lesz olyan, aki még boldogabbá fog tudni tenni, és aki CSAK téged SZERET, és fel sem merül a kihasználás, és az érzelemmentesség lehetősége... De ha van kérdésed, akkor irj privátot!
Én ezt az emberek többségének felfogásárol mondtam,( leginkább a nőkéről) !
Nem én magam gondolom így ! Ezt le is írtam !
Kérlek olvasd el mégegyszer mindazt amit írtam ! Ugyanis nem szándékoztam rosszindulatú és félreérthető lenni ! Elnézést a kellemetlenségekért, de azért köszi a választ !
"semmi nem sürget, de én mégis fontosnak érzem, hogy ezzel sok időt ne várjak. Szégyellem, hogy a korosztályombeliekhez képest, én mennyivel le vagyok maradva ebben. Tudom, ez butaság, de a társadalom, többnyire ezt paszírozza az emberek fejébe ! Ha ennyi idősen még szűz egy nő, akkor az élettelenként van elkönyvelve, valjuk be."
Nem érzed az ellentmondást? És nem a társadalom sürget, ha nem max. egy nem túl igényes rétege, aki abban méri az ember értékét, hogy mennyi szexuális tapasztalata van! Érett embereknél ez nem számít!
"mostanra kezdtem el úgy érezni, hogy az elsőt, meghitt, romantikus, gyengéd körülményekközt szeretném, egy olyannal aki szeret és akinek fontos vagyok"
Neked ezt kell, csak ez számít! Megválaszoltad a kérdésed.
"szerinte a romantika nem fér bele egy ilyen kapcsolatba."
Akkor nem ő a te embered, engedd el! Tényleg nagyon fiatal vagy, jön majd más, aki megérdemel!
"Még talán van esélyem nála. Szerintetek írjak neki, vagy felejtsem el és még várjak !?"
Ne kapaszkodj belé olyan kétségbeesetten! Hova rohansz? Valamit jobb, ha most korán megtanulsz: csak a saját érzéseidet tarts szem előtt, ne a "társadalom" elvárásait! Nem a társadalom lenne vele az ágyban, hanem te! Várj még!
Köszönöm a válaszokat !
Sokat segítettetek !
Ne, ne add neki magad, mert nem fog értékelni téged eléggé
Várj az igazira, hidd el, neked is sokkal sokkal jobb lesz hogy vártál és nem beadtad a derekad valakinek, aki nem is azt nyújtja amire te igazán vágysz
Nem teljesen értem a szeretői viszonyt. Nem szexkapcsolatot akartál írni? Mert a szeretői viszony szerintem az, amikor van egyikőtöknek valakije.
Nekem úgy tűnik, egyikőtök sem igazán szerelmes a másikba, akkor miért ez a sietség?
Én 26 évesen már tényleg elkésve éreztem magam, le is feküdtem az első önkéntes jelentkezővel, de nagyon nem volt jó. Megbánni nem bántam meg, de élvezetet se okozott. Még kb. 10-szer próbálkoztunk, aztán inkább hanyagoltam a szex témát. Nem szerettem, nem is illettünk össze, fájt vele a szex, neki túl nagy volt a pénisze, mindig ez jut eszembe, amikor férfiak itt nyavalyognak, hogy jaj de nagy baj, hogy kicsi nekik.
Igazából 29 évesen éltem át először igazi szeretkezést.
Szóval nem vagy elkésve.
Csak azért, mert az ismerőseid már túlvannak rajta, nem kéne ilyen hülyeségekbe beleugrani, csak hogy ne legyél szűz. Ennyi idősen engem is frusztrált a dolog, mert valóban ezt sulykolja az emberekbe a társadalom, mindenki a szexről beszél barátok között, "ciki", hogy te nem tudsz hozzászólni. Én viszont így utólag abszolút nem bántam meg, hogy vártam rá, hogy kapcsolatom legyen, és szerelemből éltem át az elsőt. Pedig akkor 25 már elmúltam. Mellesleg életképtelen se vagyok. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!