Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elszalasztottam egy jó lehetőséget. Érdemes szerintetek várni az “igazira”? Vagy ragadjam meg vele a lehetőséget? Szeretői viszonyban állapodtunk meg, ő egy tapasztalt férfi, de én még szűz vagyok.
És eddig ugyan nem volt semmi tervem és elképzelésem ezzel kapcsolatban, de mostanra kezdtem el úgy érezni, hogy az elsőt, meghitt, romantikus, gyengéd körülményekközt szeretném, egy olyannal aki szeret és akinek fontos vagyok. Három hónapja megismertem valakit, és ez idő alatt, a szüzességemmel kapcsolatban, e- gondolat fogalmazódott bennem. Azt hittem ő ebben partner lesz, de szerinte a romantika nem fér bele egy ilyen kapcsolatba. Fél az érzéseimtől. Időt kért, ami mint tudjuk, egyenlő a szakítással.
Még talán van esélyem nála. Szerintetek írjak neki, vagy felejtsem el és még várjak !?
18 vagyok, senki és semmi nem sürget, de én mégis fontosnak érzem, hogy ezzel sok időt ne várjak. Szégyellem, hogy a korosztályombeliekhez képest, én mennyivel le vagyok maradva ebben. Tudom, ez butaság, de a társadalom, többnyire ezt paszírozza az emberek fejébe ! Ha ennyi idősen még szűz egy nő, akkor az élettelenként van elkönyvelve, valjuk be. Ha pedig ennyi idősen valaki már nem az, akkor az meg egy büdös ku*r*a. Nos, ki-mit tanácsol ?
Fontos nekem és kedvelem, mellette nőként érzem magam, de nem szeretem, viszont vonzalmat érzek, és hatalmas nagy bizonytalanságot, ha türelmes lenne hozzám, egy picit, akkor ez könyebb lenne nekem.
Mitévő legyek ?
Össze vissza beszélsz... kicsit higgadj le, mert teljesen ellentmondásos ahogy gondolkodsz.
Nőknél semmi probléma nincs a szüzességgel, még csak társadalmi nyomás sincsen mert inkább erény a női szüzesség. A pasik megvesznek érte általában...
Az idióta barátnőiddel nem kell foglalkozni, mert nők. A nők általában elviselhetetlenek. Jobb ha nem is barátkozol velük, mert kikaparják egymás szemét, meg teletolják a fejedet baromsággal.
Tedd azt amit te szeretnél, bár "igazi" nem létezik, csak a romantikus mesefilmekben, ha úgy érzed feküdj le vele... ha érdekel szexuálisan, miért ne?
Nem értem a ti kapcsolatotokat, tele van ellentmondással... de ez nem is az én dolgom.
Hallgass magadra, ha vonz akkor miért ne? Ha meg várnál akkor várj... de ne azért mert a társadalom azt mondja szexelj (egyébként NEM mondja azt!), és ne azért mert valami mesekönyvben olvastál a szőke Deflor szűztelenítő grófról fehér lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!