Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként derítenetek ki, hogy hajlik e a nők felé vagy hogy baratkozzak?
Van egy ruhás üzlet lepcsohazunktol kb 20 meterrel odébb, 1-1,5 eve van itt egy új eladó nő.
Köszönünk egymásnak ahogy itt a soron összes boltosnak stb.
Kutyaimmal setalok. Sokat vagyok az utcan. Igazabol eddig nem vettem eszre semmi erdekeset tole.
De multheten egy masik elado csajjal setalt felenk es elegge kozel allt hozzam, konkretan hozzam ert, mert a kutyam a masik lanyt szaglaszta, o meg beszelt hozza. Igy megalltunk. Mondta, hogy anyudat kerdeztem, hogy te hol vagy meg a masik kutyus (fiatal kutyamat viszem magammal a munkahelyre, akkor pont kesobb vegeztem, azert anyu vitte le az idosebb kutyamat) Aztan masnap reggel 10 percen belul 2x koszont :D kicsit zavart volt vagy nem is tudom.
Delutan ismet talalkoztunk akkor is mosolygott, szemembe nezett majd elkapta a tekintet.
35 max 40 korulire tippelem.
Tudom, nem mervado, de megtalaltam fbon. Ott nem utal semmi olyasmire, hogy gyereke lenne illetve nincs ferjnel sem. Sose lattam meg ferfivel sem beszelgetni. Kutyakat szereti enyeimet sokszor megdogonyozi.
Igazabol fura volt ez hogy ennyire kozel jott hozzam meg a zavart viselkedés, meg erdeklodott utanam. Ezert kezdte felkelteni az erdeklodesemet.
Beszelgetni nem igazan szoktunk, koszones, meg a kutyakrol egy ket szo.
Sajnos azota nem igazan lattam, huvosebb van nem jon ki az uzletbol. Amugy nyitott nonek mondanam, mert a soron mindenkivel beszelgetni szokott. Vagy csak telefonozik kint az uzlet előtt.
Nem igazan jartam be eddig az uzletbe.
Valahogy tobbet kene beszelgetnunk.
De nem tudom mikent kene.
Gondoltam majd bemegyek nezelodni hatha tudunk valtani nehany szot.
Ti mit tennetek?
28 eves vagyok, sajnos eddig novel nem jott ossze :/
Én elég bevállalós vagyok biszex srác mondjuk nem nő én olyan helyzetben voltam annó hogy beleszerettem legjobb barátomba aki szintén fiú volt.
Rágódtam a dolgon pár hétig aztán egyszer amikor átjött leültem vele és elmondtam neki hogy érzek mert ő is elég félreérthető jeleket küldött.
Persze semmilyen érzelmeket nem táplált irántam... De a barátság megmaradt szoktunk sokat viccelődni is vele.
Szóval a tanácsom ha érdekel a lány hívd el "randira" . Ha nemet mond egyből akk még csak a barátod sem akar lenni csak az ismerősöd maradni akivel néha beszél két szót. Ha akar a barátod lenni akkor van esély többre is a jövőben.
Kedves elso, csak ugy nem hivom el. Nem vagyok bevallalos abszolut. Sot eleg felenk, nehezen kezdemenyezo. Meg csak koszono viszonyban vagyunk.
Masodik, igen erre gondoltam, hogy bejarok az uzletbe.Aztan igazabol szerintem egy alkalom vagy kettőnek elegnek kene lennie, hogy kideruljon mi is van, nem?
Ez függ attól is, hogy ő mennyire határozott.
2
Hát igen, majd meglatjuk. Kar, hogy nem lattam a heten. Idom meg reggel nincs bemenni. Mire haza erek melobol mar zarva van :/
Hiaba van itt kozel a bolt, ha nincs idom bemenni nézelőfni. Meg ha bemegyek ne legyek mar rohanasban.
Hatarozott,magabiztos nonek mondanam. Legalabbis nehany szobol amit valtottunk. Meg eleg eroteljes a kisugarzasa. Tipikusan olyan, hogy tudja mit akar.
Cska hat nyilvan ha biszex vagy leszbikus. Feltetelezzuk fel.
Eleinte o is aprobb lepeseket tesz, vagy mar tett ha azok jelek voltak.
Egyenlore a cel, hogy bemenjek az uzletbe. Beszelgessek vele tobbet. Aztan a testbeszed is sokat elarulhat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!