Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és van egy 14 éves lány aki tetszik de szerintem én nem jövök be neki, vagy csak egyszerűn félénk lehet? Ti hogy derítenétek ki, azaz mit tennétek ami egyértelműen választ adna arra hogy bejössz-e az adott csajnak.
És most ne azt írjátok hogy "menjek oda hozzá, beszéljek vele"...stb :)
nagyjából ismerjük egymást de nem "beszélő viszonyban"
Előre is kösz!
Idézlek: "Ti hogy derítenétek ki, azaz mit tennétek, ami egyértelműen választ adna arra, hogy bejössz-e az adott csajnak?"
"És most ne azt írjátok hogy "menjek oda hozzá, beszéljek vele"..." -Én ezt akartam írni. Én ezt tenném.
Esetleg.... ááá! de most hogy mondjam,hogy flörtölj egy kislánnyal...?!
Amúgy nekem nem tiszta,hogy hogy lehet ismerni egymást nem beszélő viszonyban?
Szerintem meg igenis csináld azt és legyél határozott!ezt szeretjük!:)
14/L
"14 évesen még a szóbol se értenek :D" - Még később se:)
Én a helyében mennék sportolni, gyúrni, strandra, meg a haverokkal nyomulnék és pár év múlva visszatérnék a témára. De NEM 14 éves gyereklányokkal. Még a kérdező is gyerek. A szerelem nem gyerekeknek való, túl sok a sérülés és még azt sem tudják miva'?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!