Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ha tetszik nektek a lány, mosolyogtok?
Te zseni!
Ha tetszel neki, és ezért mosolyog, akkor vissza kellene mosolyogni minimum. Ha semmivel nem mutatod, hogy tetszik, akkor SOHA nem fog kezdeményezni, mert azt hiszi, hogy nem tetszik. Részéről ő kimutatta, hogy tetszel neki, most rajtad a sor.
zseni vagyok kajak. :D
amúgy meg de igen, mosolygok rá. mint mindenkire, szóval nem jutottam közelebb a célhoz. :P
Akkor meg csinálj mást is!
Mit tudom én, villants bugyit, cicit! :D
úgy értem, nem bántam vele másként, mint a többiekkel. mert miért bántam volna, először tudnom kéne,h tényleg tetszem-e neki, mert nem akarok a "lány, aki odavan értem" - lenni. tetszik érteni?
"villants bugyit, cicit!"-hát ez nagyon építő, köszönöm, lehet hatásos lenne. :D
Hát, akkor bénázzatok, amíg valamelyikőtökre más izomból rá nem hajt. Nekem mindegy.
Ha tetszik a srác, akkor szerintem érdemes lépni, sosem lehet tudni.
De ez a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!