Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van a suliban egy lány, 1 évvel fiatalabb. Nem tudom hogy lehetnék vele jóba. Írni neki, vagy leszólítani hogy tetszik nem akarom. Tapasztalak hogy a lányoknál ez nem jön be. Valahogy jóba akarok lenni vele "észrevétlenül" de nem tudom hogyan. Egyik lány osztálytársával jóba vagyok, arra gondoltam oda kéne mennem beszélgetni egyszer ha ő is ott van. Szerintetek ez jó? Vagy tudtok jobb ötletet?

2012. ápr. 5. 22:40
 1/8 anonim válasza:
szentem ez jó ötlet de semmi baj nem lehet belőle ha odamész hozzá és megkérdezed hogy van:)
2012. ápr. 5. 22:44
 2/8 <random> ***** válasza:

Csak nyugalom, és bátorság, kismillió lehetőséged van!

Például bejelölheted, és írhatsz neki facebook-on. Vagy odamehetsz hozzá és beszélgethetsz vele akármilyen semleges témáról (akár a közös barátnőről, a nők rettentő pletykásak már ilyen fiatalon is). Valójában már akkor is közelebb kerülhetsz hozzá, ha csak egy vidám "szia"-val köszöntöd reggelente. De ha ennél is bátortalanabb vagy, akkor egyszerűen csak menj oda hozzájuk, hallgasd miről beszélgetnek, és egyből lesz ötleted, hogyan kapcsolódj be. Ha meg már napi szinten ismeritek egymást, akkor a legcsekélyebb gondod sem lesz innentől fogva.

Sok sikert, és sok boldogságot!

2012. ápr. 6. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen típusú a lány?
2012. ápr. 8. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:
olyan csendes típusnak tűnik de még sosem beszéltem vele. Viszont tudom hogy szokott lovagolni.
2012. ápr. 8. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és 17
2012. ápr. 8. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
én szeretem a határozott pasikat akik elmondják nekem, h "Szia! Csak annyi, h tetszel nekem!" csak az a lényeg, h ne legyen nagyon meglepő (számitson rá valamennyire)
2012. ápr. 8. 19:02
 7/8 anonim válasza:
nekem nem jönne be ha odajönne egy srác és mondaná hogy tetszek neki. először legyél vele jóba .. azt tudom tanácsolni hogy ha ez a terv bejön kérdezd meg tőle hogy van e kedve majd egyszer elmenni veled lovagolni.. utána már a te gondod.:D
2012. ápr. 8. 21:32
 8/8 A kérdező kommentje:
igen szerintem se nyerő ha csak úgy odamegyek, ez tapasztalat. Ez a lovagolós kicsit félreérthető :D De amúgy kizárt mert nem rajongok a lovakért. Ronda állatok.
2012. ápr. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!