Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel beszélgettem facebook-on. De tegnapelőtt óta nem ír vissza[LENT]Mi lehet a baj?
Tehát:Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és felvettem facebookra beszélgettem vele összesen eddig 3 szor és 2 nap volt amikor nem írt vissza de amikor másnap írtam visszaírt.
És tegnap előtt ráírtam nem írt vissza pedig fentvolt chat-en.Tegnap 2 órán keresztűl fentvoltam én is ő is nem írt vissza Habár én mindig csak köszönök neki és várom,hogy viszaírjon lehet ez a baj.
Mindig amikor megyek hazafele a akkor is csak köszönök neki és mindig "lefagyok" nem tudom mit mondjak mást neki és elmegyek csak annyit mondok: SZia ő is köszön én hirtelen lefagyok és elmegyek.
Lehet ő érzi,hogy tetszik nekem csak várja,hogy beszélgessek vele vagy nem is tudom.
Hirtelen összezavarodtam most.
Nem tudom mi legyen.
Erre a szituálcióra van ötletetek?
Megválaszoltad a kérdésedet: Lehet ő érzi,hogy tetszik nekem csak várja,hogy beszélgessek vele[...]
Innentől kezdve mi a gond?
mint ha magamat hallanám :))
hány éves vagy, azt elmondanád ? ha gondolod, üzenetbe írd meg, esetleg ott is folytathatom...
Ha valaki tud segíteni és nem perverzséget ír és csak olyat ír amivel ,,felkelthetem a lány érdeklődését olyan értelemben hogy beszélgetés közben,,.
Amugy a lányt a videószerkesztés érdekli nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!