Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel beszélgett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel beszélgettem facebook-on. De tegnapelőtt óta nem ír vissza[LENT]Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tehát:Van egy lány a suliban aki tetszik nekem és felvettem facebookra beszélgettem vele összesen eddig 3 szor és 2 nap volt amikor nem írt vissza de amikor másnap írtam visszaírt.

És tegnap előtt ráírtam nem írt vissza pedig fentvolt chat-en.Tegnap 2 órán keresztűl fentvoltam én is ő is nem írt vissza Habár én mindig csak köszönök neki és várom,hogy viszaírjon lehet ez a baj.

Mindig amikor megyek hazafele a akkor is csak köszönök neki és mindig "lefagyok" nem tudom mit mondjak mást neki és elmegyek csak annyit mondok: SZia ő is köszön én hirtelen lefagyok és elmegyek.

Lehet ő érzi,hogy tetszik nekem csak várja,hogy beszélgessek vele vagy nem is tudom.

Hirtelen összezavarodtam most.

Nem tudom mi legyen.

Erre a szituálcióra van ötletetek?

2012. ápr. 5. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Írd meg neki hogy a képeire szoktad kiverni.Garantálom,hogy visszaír
2012. ápr. 5. 20:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Valami normálisabb választ kérhetnék?
2012. ápr. 5. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
NEM!!!!
2012. ápr. 5. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tetszel neki.
2012. ápr. 5. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Megválaszoltad a kérdésedet: Lehet ő érzi,hogy tetszik nekem csak várja,hogy beszélgessek vele[...]

Innentől kezdve mi a gond?

2012. ápr. 5. 21:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Félek odamenni hozzá.
2012. ápr. 5. 21:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Tuti nem harapná le a fejem csak félős vagyok.
2012. ápr. 5. 21:13
 8/12 legly ***** válasza:

mint ha magamat hallanám :))

hány éves vagy, azt elmondanád ? ha gondolod, üzenetbe írd meg, esetleg ott is folytathatom...

2012. ápr. 5. 21:21
 9/12 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.
2012. ápr. 5. 21:41
 10/12 A kérdező kommentje:

Ha valaki tud segíteni és nem perverzséget ír és csak olyat ír amivel ,,felkelthetem a lány érdeklődését olyan értelemben hogy beszélgetés közben,,.

Amugy a lányt a videószerkesztés érdekli nagyon.

2012. ápr. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!