Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo vagy rossz ha a lány inkább csak kérdez és nem beszél a randin?
Ismerjük már egy ideje egymást de nem nagyon beszélgettünk eddig.Elhívtam, és el is jött(nem lett kimondva hogy ez randi,inkább ugy mondanám h eltöltöttünk egy kis időt kettesben)
a lényeg annyi (igy visszagondolva) inkább ő kérdezgetett én hülye meg még beszéltem is(ugy hallottam hogy inkább a fiunak kell kérdeznie és hagyni kell a lányt beszélni)
persze én is kérdezgettem,készségesen válaszolgatott is,én inkább sztorizgattam.
nem egy nagydumás lányrol van szo de nem is az a csendes tipus bár ha választani kellene a kettő közúl akkor inkább csendesebbnek mondanám.azt mondanám rola h a "normálisabb" lányokhoz lehetne sorolni
hány éves vagy?
am pedig szerintem érdeklődött irántad, mivel azt írod, hogy "csendesebb" lány, így szerintem nagyon zavarban volt, és köpni-nyelni nem tudott (magamból kiindulva, mert én is ilyen vagyok!).
Adj neki időt, hogy feloldódjon, és megbízhasson benned, aztán meglátod, hogy nem is olyan csendes! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!