Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Hogyan derítenétek ki a dolgot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot kérek. Egy barátommal járunk Tescoba itt a közelbe és van egy cuki fiú, akihez többször álltunk. Mindig kedves, nagyon szép napot kíván meg cuki meg mosolyog... Az igazság az, hogy mivel meleg vagyok és a haverom is így egyből jött, hogy tuti a srác is. 1 nap többször is álltunk hozzá. Hátha lép valamit. A kérdés, hogy vajon hogy lehetne diszkréten kideríteni, hogy mi van. Sokat mosolyog ránk, de lehet csak kedves. Nem kéne beégni. Értitek mire gondolok? Van ötletetek?

2018. máj. 27. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meleg szleng? Ha ismeri őket, fel fogja kapni a fejét rá.
2018. máj. 27. 22:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Meleg szleng? Én nem tudok meleg szlenget... Szerintem ilyen nincs. :D Vagy akkor nem vagyok elég tájékozott!
2018. máj. 27. 22:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aktív passzív uni nyunyi nyunyó maci aszem magyarba csak ezek vannak.
2018. máj. 27. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy azt hiszi, hogy együtt vagytok a barátoddal és emiatt nem lép?

Amúgy szerintem mondd neki, hogy szimpatikus, egyszer összefuthatnátok, ha kínosra alakulna a helyzet, ne állj oda többet.

Sok sikert! :D

2018. máj. 28. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok ennyire direkt lenni már csak azért sem, mert a játék csak izgalmasabbá teheti a dolgot :) Ha érted mire gondolok. Azért köszi! :) Ja amúgy erre én is gondoltam, hogy mivel párban érkezünk többször is, hihet bármit. :D
2018. máj. 29. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ha tetszel is neki, tuti azt hiszi, hogy a haverod a párod. Egyszer menj oda egyedül, amikor nincsenek olyan sokan és nem tartod fel a sort. Próbálj vele beszélgetni, először általános dolgokról.
2018. máj. 30. 08:08
 7/8 anonim válasza:
100%

Talán az is jó lenne ha a barátoddal, mikor közelebb értek hallótávolságon belülre, akkor egy kicsit hangosabban (nem üvöltve, csak feltünően) Beszéljetek valami meleg témáról. Pl hogy ne értse félre, valami ilyesmire gondolok:

-Most van Barátod/fiúd vagy még mindíg egyedül vagy?

-És hogy állsz a pasikkal?

-Hallom megint nem jött össze azzal a fiúval!

stb

stb

Sok sikert!

2018. jún. 9. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Tök jó tipp! KÖSZI!
2018. jún. 9. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!