Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a dolgot?
a melegek is ugyan olyanok mint mindenki. azzal kezdenek ki akikbe bele zúgnak, nem dugnak meg minden lyukat.
azért mert te heteró vagy, máris lefeküdnél a nővéreddel/anyáddal? csak mert puncijuk van?
Egyetértek az előttem szólókkal. Eddig sem volt semmi "gond" ezzel, nyilván ezután sem lesz. Legjobb barátok vagytok még mindig, ő meleg, te heteró, nem fog kikezdeni veled, ne aggódj. És az is igaz, hogy attól, hogy a férfiak jönnek be neki, nem mindegyik - mint ahogyan neked sem jön be minden nő, nem igaz? :)
Emiatt kár lenne eldobni a barátságotokat; ha kicsit is fontos neked, próbáld meg elfogadni. Talán időbe telik, de hidd el, ő ugyanaz az ember maradt továbbra is. :)
Kedves Kérdező!
Persze, az a sztereotípia, hogy ha egy meleg barátkozik egy pasival, akkor azzal szexelni is akar, sőt minden férfival szexelni akarnak a melegek. Ez nettó baromság! A melegeknek is vannak nem meleg férfi ismerőseik, barátaik. Ha eddig nem volt gond a barátságotokban, akkor nem értem min problémázol.
"Sosem találkoztam még meleggel"
Kb 5-10%-ra teszik a népességben a melegek számát, azaz minden tizedik vagy huszadik ismerősöd meleg, csak nem tudod róla.
A sok hülye sztereotípia meg maradjon meg az amerikai filmeknek, jó? :)
Ezért csak 20 évesen mondtam el a legjobb barátaimnak... Régen, fiatalabbként hozzád hasonlóan reagálta volna le némelyik, viszont most már éretebben gondolkodnak és tök jól fogadták. A leginkább homofób haverom például átölelt, amikor elmondtam neki, és azóta mintha nem is szidná a melegeket.
Két bíztató infó a számodra:
- Te sem hajtanál rá a sajàt hugodra/nővéredre, valószínűleg az igazán jó barátod is egy tesóként tekint rád, akinek meg sem fordul AZ a fejében, sőt undorító számára. Ô mindig is meleg volt, annyi változott, hogy most már te is tudod ezt.
- Van 4 milliárd férfi a Földön. Nem ciki annyira jó csávónak gondolni magadat, hogy szerinted pont te fogsz kelleni neki? :D Sok hetero tart a melegektől attól félve, hogy rájuk hajtanak, pedig szerintem a legtöbb meleg igényesebb a nőknél és magasabbak az elvárásaik. Nekem pont azoknak a haverjaimnak fordult meg ez a fejében, akiknek kb soha sem volt barátnőjük, mert hát nem adoniszok... :D nem ismerlek és nem ítélkezem, de az tény, hogy az emberek többsége nem ellenállhatatlan modell.
21/f/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!