Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezeljem a dolgot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a dolgot?

Figyelt kérdés
A legjobb barátomról kiderült, hogy meleg és félek, hogy ki akar kezdeni velem. Nagyon régóta ismerjük egymást, már óvodába is együtt jártunk, de ezek után már nem tudok úgy tekinteni rá, mint korábban. Hogyan lehet ezt kezelni?

2018. jan. 16. 10:44
 1/8 kovpet ***** válasza:
96%
Ő eddig is meleg volt. Eddig kikezdett veled?
2018. jan. 16. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

a melegek is ugyan olyanok mint mindenki. azzal kezdenek ki akikbe bele zúgnak, nem dugnak meg minden lyukat.

azért mert te heteró vagy, máris lefeküdnél a nővéreddel/anyáddal? csak mert puncijuk van?

2018. jan. 16. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
98%

Egyetértek az előttem szólókkal. Eddig sem volt semmi "gond" ezzel, nyilván ezután sem lesz. Legjobb barátok vagytok még mindig, ő meleg, te heteró, nem fog kikezdeni veled, ne aggódj. És az is igaz, hogy attól, hogy a férfiak jönnek be neki, nem mindegyik - mint ahogyan neked sem jön be minden nő, nem igaz? :)

Emiatt kár lenne eldobni a barátságotokat; ha kicsit is fontos neked, próbáld meg elfogadni. Talán időbe telik, de hidd el, ő ugyanaz az ember maradt továbbra is. :)

2018. jan. 16. 18:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan kezeljem. Sosem találkoztam még meleggel, de azt hallottam, hogy ők inkább lányokkal, nőkkel barátkoznak és férfiakkal csak akkor akarnak közelebbi viszont, hogyha abból lesz valami. Én ezt nem szeretném átélni vele.
2018. jan. 17. 00:54
 5/8 ftf1983 ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Persze, az a sztereotípia, hogy ha egy meleg barátkozik egy pasival, akkor azzal szexelni is akar, sőt minden férfival szexelni akarnak a melegek. Ez nettó baromság! A melegeknek is vannak nem meleg férfi ismerőseik, barátaik. Ha eddig nem volt gond a barátságotokban, akkor nem értem min problémázol.

2018. jan. 17. 08:36
 6/8 kovpet ***** válasza:
93%

"Sosem találkoztam még meleggel"

Kb 5-10%-ra teszik a népességben a melegek számát, azaz minden tizedik vagy huszadik ismerősöd meleg, csak nem tudod róla.

A sok hülye sztereotípia meg maradjon meg az amerikai filmeknek, jó? :)

2018. jan. 17. 08:59
 7/8 Fartez ***** válasza:
97%
Bár én biszex vagyok, de mégse kezdenék ki a legjobb barátommal. Még akkor sem, ha tetszik. Tiszteletben tartom a barátságunkat. Igaz barátra nehéz lelni és nem tenném tönkre.
2018. jan. 17. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezért csak 20 évesen mondtam el a legjobb barátaimnak... Régen, fiatalabbként hozzád hasonlóan reagálta volna le némelyik, viszont most már éretebben gondolkodnak és tök jól fogadták. A leginkább homofób haverom például átölelt, amikor elmondtam neki, és azóta mintha nem is szidná a melegeket.

Két bíztató infó a számodra:

- Te sem hajtanál rá a sajàt hugodra/nővéredre, valószínűleg az igazán jó barátod is egy tesóként tekint rád, akinek meg sem fordul AZ a fejében, sőt undorító számára. Ô mindig is meleg volt, annyi változott, hogy most már te is tudod ezt.

- Van 4 milliárd férfi a Földön. Nem ciki annyira jó csávónak gondolni magadat, hogy szerinted pont te fogsz kelleni neki? :D Sok hetero tart a melegektől attól félve, hogy rájuk hajtanak, pedig szerintem a legtöbb meleg igényesebb a nőknél és magasabbak az elvárásaik. Nekem pont azoknak a haverjaimnak fordult meg ez a fejében, akiknek kb soha sem volt barátnőjük, mert hát nem adoniszok... :D nem ismerlek és nem ítélkezem, de az tény, hogy az emberek többsége nem ellenállhatatlan modell.

21/f/m

2018. jan. 17. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!