Nem tudom, hogy kezeljem ezt a dolgot, ha a baratomeknal alszunk mibdig elkapok valamit?
Egy idoben szinte csak a baratomeknal aludtunk es olyankor mindig volt valami fertozesem.. csipett stb. Azthiittem hogy csak en vagyok ilyen szerencsetlen hogy mindig felfazok.
Aztan utana valamiert csak nalunk aludtunk es SEMMI bajom nem volt.
Most ugy alakult, hogy egy hetig a baratomeknal aludtunk es megint eg, faj, csip :/
Kutyakkal foglalkoznak. Rend van naluk meg tisztak, de szerintem nem takarit az anyukaja eleg higienikusan.

Valamit nem csináltok máshogy, vagy a wc nem "visszacseppenősebb" náluk mint nálatok?
Azt nem értem, miért az anyukájának kéne takarítania.
Nem olyan a wc. Szerintem a keztorlo torolkozot nem cserelik le. Kutya takaritas utan is abba torlik a kezuket. Meg este ha megyunk be abba kell megtorolni a kezunket is kezmosas utan.
Akkor senki nem takarit higienikusan nem csak az anyukaja..
En nem fogok atmenni kitakaritani ott is. En annyit vagyok ilyenkor ott, hogy este 7-8korul atmegyek reggel 6kor meg megyek meloba.

Ja nem Neked kéne takarítani, nem azért írtam.
Hát igen, ahol kutya van a lakásban, ott nem is lehet annyira higiénikussá tenni. Kutyapárti vagyok meg imádom a kutyákat, meg szerintem egy kutyának a gazdája mellett a legjobb, nem azért írtam, mert ellenzem a benti kutyatartást, csak ez tény.
Ezt nem tudnád a barátoddal megbeszélni? Hogy mondjuk viszel saját törölközőt és nejlonban tartod amíg ott van vagy valami módon vigyáztok, hogy ne legyen kutyás?
Meg az nem lehet, hogy otthon több folyadékot iszol?
Én is rendszeresen felfázom amúgy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!