Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kezeljem?

Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Egy hónapja vesztettem el a szüzességem. És mostanában észrevettem hogy a gátamon van egy kisebb repedés, nem nagy, tényleg kicsi. A közösülést élvezem a barátommal a vége felé szokott egy kicsit fájni, olyankor lassabban csinálja. Így alapjáraton nem fáj. De szeretném hogy ez elmúljon, és ne legyen ez kellemetlen dolog szeretkezés közben. Tanácsok? Vagy valaki aki hasonló helyzetben van? A válaszokat előre is köszönöm.

2017. jan. 31. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy elég nedves vagy szex alatt?Ha igen,akkor próbáljatok meg kihagyni 1-1 napot 2 aktus között,úgy lesz ideje begyógyulni.
2017. jan. 31. 12:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Elég nedves szoktam lenni. Megpróbálunk kihagyni egy nagyobb szünetet. Persze eddig sem minden nap csináltuk.
2017. jan. 31. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Neugranormonnal kenegesd.
2017. jan. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!