Ma nagyon felfáztam. Hogyan kezeljem a bepisilést?
Szia:) nyugodj meg:)
Hány éves vagy? Gondolom lány:)
Hátt ige ez elég komoly így:)
Szerintem, nappalra szerezz, inkontinencia betétet, abból tegyél a bugyidba:) éjjel ezek szerint teljesen bepisilsz? Oda tényleg érdemes lenne pelust:) Tenna pelenka, majd megteszi a hatást:) a felfázásra, sok ivás, ha kell akkor menj pisilni, ha benn tartod a baktériumok tovább szaporodnak:( este tegyél konyhai sót a fürdőkádba és abban ücsögrögj kicsit:) a sok folyadék inkább nappal legyen, nappal a betétet könnyebben cseréled:) amúgy a pelust jól válaszd meg, jó legyen méretre még akkor már kérelemre is:) remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed, akkor nyugodtan írj privit:) jobbulást:)
Akkor ez egy gyors lefolyású dolog volt:) semmi baj:)
Viszont nem lehet hogy csak nátha volt és egyáltalán nem voltál felfázva? Csak mert lehet hogy akkor a záró izmaid gyengék!?
Na akkor az elejétől:
Hány éves vagy? Csak mert ahhoz mérten kell magyaráznom, hogy mennyit tudhatsz:) de szerintem,írók egy pivátot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!