Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létesítnél biszex lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létesítnél biszex lánnyal komoly kapcsolatot ezzel a feltétellel? Döntés előtt állok.

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy komoly kapcsolatot és szeretkezést csak lánnyal tud elképzelni. Ezek adottak is, de.. szeret férfival is együtt lenni.. kell neki, hogy lerendezzék úgy rendesen, sz*opni is imád, es tudom hogy a dildo nem ugyanolyan.

Kérdés, Te elengednéd néha otthonról, hogy jól megcsinálják, vagy akkor inkább hármas (Ő ezt akarja a leginkább), vagy marad a szakítás?

2021. ápr. 27. 16:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok de az ilyen elmehet a búbánatos francba.
2021. ápr. 28. 17:33
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

ha van fix pasi akkor lehet rólaszó illetve néha 3is. De csak fix pasi esetén.

Az hogy elmegy valakivel kurni akinek kb. a nevét sem tudja...kizárt ilyenbe nem mennék bele.

2021. ápr. 28. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagyok.Ha a barátnőm ezzel állna elő,kiraknám,mint macskát sz*rni.
2021. ápr. 28. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Bármennyire is szeretem,nem tudnám elviselni,hogy mással "látom",más érinti,satöbbi...bár akkor sem ha nem fűznek komoly érzelmek hozzá.

Nyilván valakinek az ilyesmi belefér,nálam ez nem játszik.

2021. máj. 6. 08:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Vonzódom mindkét nemhez, de nem mennék bele egy hármasba. Nem tudnám nézni sem, ahogy egy férfi hozzáér a barátnőmhöz. Azonban lehet először belemennék, hogy lépjen félre, azzal a feltétellel, hogy akkor én is elmehetek máshoz szexelni. De biztos vagyok, hogy egy idő után féltékeny lennék, főleg ha jobban tetszik neki a pasival a szex. Aztán valószínűleg szakítanék, mert szerintem azért vagyunk kapcsolatban a szerelmünkkel, hogy mindent együtt éljünk meg. Ez legyen a meghittség, a szex, nevetés, sírás. Hogy nézne ki,hogy másnak ott a szex és az öröm, a nap végén meg hozzám jön haza és velem osztja meg a nehézségeit és a bánatát? Nem, én szeretnék a párommal nevetni és mindenben mellette lenni..:)

Ezzel a feltétellel nem mennék bele egy kapcsolatba.

2021. júl. 27. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!