Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan viszonyultok a molettebb lányokhoz?
Volt egy műtétem 2 éve, azóta folyamatosan szedem fel a kilókat, és a leadásuk nem egy egyszerű feladat, főleg mostanság, amikor még konditerembe sem lehet menni.
Sokkal nehezebb lett a társkeresés, és érdekelne, hogy szerintetek ne is próbálkozzak addig, amíg le nem adom a felesleget, vagy vannak olyanok, akiknál ez nem annyira fontos?
Én mindig úgy tartottam, hogy nem az ember külsejébe, hanem a személyiségébe kellene beleszeretnünk, de az értékek a mai világban eléggé a feje tetejére fordultak már. (Nyilván az, hogy valaki igénytelen, az teljesen más téma.)
29/N
Csak a kövérek mondjàk hogy a belső számít.
Nem akarnèk megismerni egy kövér nőt mert nem tartom vonzónak.
Nekem személy szerint tetszenek a husisabb nők. Ugyan úgy lehet vonzó, mint egy vékonyabb. :)
Az,hogy kit, mi vonz az teljesen egyédi dolog.
Egy jó kisugárzás, megnyerő személyiség nagyon sokat ér. A külső nem minden, persze legyen igényes, adjon magára. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!