Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus lányok hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus lányok hogyan viszonyulnak ahhoz, ha egy lány kíváncsi és ki akarja próbálni velük?

Figyelt kérdés

Természetesen kölcsönös szimpátia esetén.

Mikor utasítják el a kíváncsi lányt?

Van akinél csak komoly szándék jöhet szóba?

2019. jún. 22. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ember függő.Én eddig nem utasítottam el a kiváncsi lányokat.
2019. jún. 22. 15:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem utasítanám vissza
2019. jún. 22. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzónak tart,és nem csak kísérleti nyúl vagyok,benne lennék.Akkor nem lennék benne,ha ezzel a férfiaknak akarna imponálni.
2019. jún. 22. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem utasítanék vissza egy szimpatikus lányt.
2019. jún. 22. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Általában azért mert a francnak kell a dráma. Hav ez a kiváncsiság érzelmi éretlenséggel párosul, (már pedig tízből kilencnek terapeuta kell nem titkos viszony) akkor nagyon nagyin jónak kell lennie a szexnek hogy ez megérje.

aki nem hajlandó titkolódzni ha arra kerül a sor. Pl te felvállalod, ő nem, előbb utóbb lesz az a szitu hogy valaki társaságban rákérdez, hogy ő-e az új csajod...

Ezen kívül sokan nem tudják leválaszatani az identitásválságot a kapcsolatról. Hosszú távon nagyon stresszes ha a másik fél állandóan önmagával küzd és neked ehhez az önmarcangoláshoz asszisztálni kell, vagy még jobb, rajtad veri le amit magában nem tud elfogadni.

Ezen kívül az élet rövid, van aki nem hajlandó érzelmeket fektetni valakibe aki vagy viszonoz vagy nem...

Persze egyszeri összefekvés egy dolog, lehet jó buli, de nagyon kevés nő tudja leválasztani az érzelmeit a szexről.

Az ilyen gyakorlatlan csajok általában nem jók az ágyban és a belső feszkó se segít...

Szal sok hiszti, némi rossz szexel körítve....kell a francnak.

Hosszú párkapcsolatom van, boldog vagyok. 😄👍

2019. jún. 25. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!