Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Ha a barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Ha a barátnőtök biszex lenne és megnézné a fiúkat, az zavarna, féltékenyek lennétek?

Figyelt kérdés

2019. jún. 9. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
engem igen azonnal vágnám ki 31/N
2019. jún. 9. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Biszex vagyok,ahogy a barátnőm is.Ha a jelenlétemben másokat nézegetne,akár nőt,akár férfit,kiraknám,mint macskát sz*rni.

19/L

2019. jún. 9. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Ha lenne egy biszex lány párom és lányokat nézegetne, nem zavarna. Az sem, ha lány lenne a szeretője. Nem feltétlen feküdnék le én is a másikkal akár 3-as felállásban, de ha ettől boldog akkor legyen.

Ha fiúkat nézegetne a lány, akkor az zavarna.

2019. jún. 9. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna.
2019. jún. 9. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira zavarna, mintha lányokat nézne meg. Amíg nem kerül velük szerelmi vagy szexuális kapcsolatba addig pont nem érdekel. Ha kapcsolatba kerül, akkor viszont szakítanék vele egy életre.
2019. jún. 9. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
17%
Arcon köpném és otthagynám,hadd feküdjön a kanok alá.
2019. jún. 10. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!