Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, ti hogyan viszonyultok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogyan viszonyultok a molettebb lányokhoz?

Figyelt kérdés

Volt egy műtétem 2 éve, azóta folyamatosan szedem fel a kilókat, és a leadásuk nem egy egyszerű feladat, főleg mostanság, amikor még konditerembe sem lehet menni.

Sokkal nehezebb lett a társkeresés, és érdekelne, hogy szerintetek ne is próbálkozzak addig, amíg le nem adom a felesleget, vagy vannak olyanok, akiknál ez nem annyira fontos?

Én mindig úgy tartottam, hogy nem az ember külsejébe, hanem a személyiségébe kellene beleszeretnünk, de az értékek a mai világban eléggé a feje tetejére fordultak már. (Nyilván az, hogy valaki igénytelen, az teljesen más téma.)

29/N

2020. nov. 30. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem mindenki tetszik, aki megfog valamivel. :D

Mindegy hogy 100+ kg vagy 50-

A lényeg, hogy hülye legyen, mint én.

De aki a külsőd miatt mond nemet, az meg sem érdemel.

Lennél olyan emberrel, akinek a külső a fontos? Az ilyenek miatt nem kell lefogyni... Sőt így még van is egy jó "szűrőd" hogy olyan lányok találjanak meg, akiket TE fogsz megfogni és nem csak a tested :D

Már nem mintha a testtel baj lenne, mert mindenki úgy szép, ahogy van :D

23/N

2020. dec. 1. 13:31
 12/15 A kérdező kommentje:

7-es, olyan, amitől 2 éven át nem tudtam mást megenni, csak kenyeret, kiflit, zsemlét. Minden zöldségtől rosszul voltam, és gyümölcsből is csak a banánt tudtam megenni.

Mostanság kezd javulni a helyzet, mert már tudok enni zöldségeket, de sokfélét nem, és sokat később sem fogok tudni valósínűleg.

Ó, és ha nem eszek valamit 2 óránként, akkor rosszul leszek. Még éjszaka is felébredek arra, hogy sz@rul vagyok, és ennem kell.

Na, így próbálja meg megőrizni bárki is az alakját.

2020. dec. 1. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem erre szakember tudott volna különleges étrendet összeírni, de oké.
2020. dec. 2. 08:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Oké, de ha kenyéren kívül mást nem tudok megenni, akkor milyen étrendet fog nekem összeírni? Az orvos amúgy is azt mondta, hogy várni kell, hogy helyreálljon a dolog, vagy helyre fog egy idő után, vagy sohasem fog, egyénfüggő. Csak mert egy orvos azt fogja mondani, hogy egyél zabot vagy rizst, attól még nem fogom tudni megenni, mert pl. kezdetekben a rizstől is rosszul voltam, ami pedig teljesen alaptáplálék lenne.
2020. dec. 2. 17:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Az amúgy vegán nővérem is átesett egy olyan gyomor-és bélbetegségen, ami után képtelen volt bármilyen zöldséget megenni, azonnal kijött belőle. Fél évig húson és tésztán élt, mire helyrejött.
2020. dec. 2. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!