Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létesítnél biszex lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létesítnél biszex lánnyal komoly kapcsolatot ezzel a feltétellel? Döntés előtt állok.

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy komoly kapcsolatot és szeretkezést csak lánnyal tud elképzelni. Ezek adottak is, de.. szeret férfival is együtt lenni.. kell neki, hogy lerendezzék úgy rendesen, sz*opni is imád, es tudom hogy a dildo nem ugyanolyan.

Kérdés, Te elengednéd néha otthonról, hogy jól megcsinálják, vagy akkor inkább hármas (Ő ezt akarja a leginkább), vagy marad a szakítás?

2021. ápr. 27. 16:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyes egyedül te tudod eldönteni, senki más helyetted. Ha neked így is jó, izgalmas, te is erre vágysz akkor menj bele. Elvtelen kompromisszumot ne köss, mert akkor ezen fogsz feszülni az egész kapcsolatban folyamatosan. Nem fog megváltozni, de neked folyamatosan egyre rosszabbul fog esni. Ha csak szex akkor megpróbálhatod, de ha az érzések is kötnek és neked nem elfogadható akkor inkább bele se kezdj.
2021. ápr. 27. 16:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is biszex vagyok, de biztos nem mennék bele.
2021. ápr. 27. 16:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Exem volt már hasonló hármasban, amit mesélt, hogy kb vegignézte ahogy megdöngetik a kis szerelmét, aztán nagyon semmit se tudott a párjával kezdeni, mert a punci foglalt volt ugye, csókolózni se bírt az élvezettől, szoval gyakorlatilag végignézte ahogy megdugják a párját, es más által jut a csúcsra. Nem is voltak sokáig együtt. Bocs az őszinteségért!
2021. ápr. 27. 16:24
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Biszex lánnyal semmilyen körülmények között még feltételek nélkül se, pont ezért, tudom, tudom, előítéletes vagyok. De ha már kompromisszumot kellene kötni, én mit kapok cserébe? Nekem miért jó ez? Mert az, hogy nézem közben ahogy a "komoly kapcsolatban lévő páromat" lerendezi egy pasi, attól nekem nem lesz semmitől jobb. De belemennék, legalábbis amíg tart, mert dolga végeztével nem lenne a párom már.

Ui: voltam ilyen helyzetben, vissza is vonta az elképzelését szerencsére vagy nem szerencsére.

2021. ápr. 27. 16:28
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, de úgy ha én is mehetek arra amerre akarok. Ha ő faszival is akar néha legyen, de én is elmegyek másik nővel.

Ha neki ez oké oké.

A kérdésedre annyit tudok mondani, ez mind attól függ hogy állsz a szexhez és a nyitottsághoz, ha nem megy neked ez a nyitott dolog, ne is erőltesd, mert magad ellen fogsz csak küzdeni.

2021. ápr. 27. 16:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén úgy lennék,mint az útolsó,viszont őszintén akkor valószínű nem lennék belé szerelmes,csak úgy élvezném,hogy irányítom és semmibe veszem ilyen téren. Mondjuk ez a szopás dolog ez elég undorítóan hat így,mert ő leszop mást,és akkor este jön haza hozzám,hát nem tudom..kicsit másabb ez,mintha csak megdugatná magát,legalábbis nálam másabb fejben.
2021. ápr. 27. 20:22
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy lennék mint a #6. Ha szerelmes vagyok, akkor nem bírnám elviselni, de ha nem olyan nagy a szerelem akkor benne lennék egy nyílt kapcsolatban, ahol én is félreléphetek nőkkel. Pedig biszex vagyok én is, de ha lánnyal vagyok együtt, akkor nem érdekelnek a férfiak.
2021. ápr. 27. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem mennék bele. :D Volt most egy ilyen hármasom is, ahol a srác nem ért hozzám, de rohadtul turnoff volt. :D Annyit ért, hogy se én se a másik lány nem tudott elmenni, mert bennem mindent is kikapcsolt. :D Hála égnek nagyon berúgtam, szóval emlékem az nem sok van. :D A vicc, hogy ennek ellenére is összejönnék a lánnyal, de ilyet többet nem, meg ezeket meg kéne beszélnünk. :D Bár szerintem nem sok esély van rá. XD Amúgy én ott szúrtam ezt el, hogy nem a srácnál kellett volna inni és az ő ágyán egymásnak esni. :D Amúgy én azon fogtam a fejem, hogyha lenne nálam felcsatolhatós, konkrétan én jobban megdugnám. :D
2021. ápr. 27. 23:23
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyenben részem. Azthittem menni fog, és nem fog rosszul esni. Kezdetben nem is volt vészes, mondjuk furi volt, hogy pl.hetfőn este 7re mentem hozzá, de kedden reggel 9kor már el kellett jönnöm, mert ment hozzá a faszi. Szépen lassan eltávoldotunk, sokat ment a sráchoz, én meg otthon malmoztam és próbáltam egyedül megoldani. Nekem nem volt jó deal ebbe bele menni, pedig halálosan szerelmes voltam ebbe a lányba. Aztán leültem vele, elmondtak neki hogy ez így nekem nem jó, és vagy szákítsunk vagy ezt fejezze be. Fűt fát megígért, mert elvileg szeretett engem és "szakított" a sráccal. Aztán 2-szer megcsalt, hazudott, megalázott után pedig kiraktam. Első lány barátnője voltam. Biztos vannak gerinces, hűséges bi lányok, akik nem használják ki azt, hogy őnekik szükségük van a "férfi részekre" is, nem is szeretnék előítéletes lenni, viszont sajnos nem tudok. Én nem mennék bele mégegyszer.
2021. ápr. 28. 08:11
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
En leszbikus vagyok de van bennem neha olyam hogy lehet kipróbálnám fiúval mert még soha nem probaltam, es párom el is engedne. En nem tudnám megcsinálni vele, ugy erzem hogy jól működik a kapcsolatunk es nem leszetnem elcseszni a kivancsisagom miatt. Meg en nem örülnek ha akarna ilyet, nem vagyok a nyitott kapcsolat híve, es bantana a dolog, es azt hiszem ot is forditott esetbe es ra is menne szerintem a kapcsokatunk. De ha neked ez bele fér akk menj bele, ha ugy érzed feltekeny lennél es fajna akkor ne szerintem mert tönkre teszi a kapcsolatot. Nálam a kivancsisagon kívül amugy nem akarok idegenekkel szexelni, egy kapcsolat nem csak a szexbol all persze egy jo resze de erted? 24/l
2021. ápr. 28. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!