Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan felejtettétek el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtettétek el az elsőt? (leszbikus kategória)

Figyelt kérdés
Az első nő volt az életemben és érzelmileg is hozzá kerültem a legközelebb. Mondhatni először voltam szerelmes. 1 évig tartott de végig bonyolult volt. Pár napja zárta le végleg. Valószínűleg soha többet nem fogunk találkozni beszélni se.Nagyon kivagyok és iszonyatosan hiányzik. Azt gondolom hogy azért is mert ő volt az első és azt mondják azt a legnehezebb elfelejteni.

2021. ápr. 24. 08:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom

Nekem amikor ilyen helyzetben voltam akkor az ismerkedés segített

Megismersz valakit és egyszer csak azt veszed észre hogy tovább is léptél

Bár még nagyon friss a dolog szóval egy pár hetet azért koncentrálj magadra

2021. ápr. 24. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy másik segített, aki megmutatta, hogy a szerelem lehet jó is és nem csak fájdalmas.
2021. ápr. 24. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem a rossz tulajdonságokra való koncentrálás segített. Nem a legjobb mód,de részemről muszáj volt,mert lehetetlen volt az egész és csak fájt. Azonban ez sem tart örökké,pl én most 1 év után már a jó tulajdonságokra,pillanatokra gondolok viszont minden érzelem nélkül.
2021. ápr. 24. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Élem az eletem
2021. ápr. 29. 18:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocsi elküldtem véletlenül.

Élem az életem nélküle, a napjaimat, több kevesebb sikerrel. Megszoktam már hogy ő már nincs mellettem és soha nem is lesz. De elfelejteni vagy továbblépni 5 év után sem sikerült. Képtelen vagyok másik nőre ránézni. Szerintem az idő ami segíthet, mondjuk nem nekem, de nálam értelmesebb embernek.

2021. ápr. 29. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Az első 2 hét a legszarabb, aztán enyhül a dolog. Legalábbis nálam az első 2 hét borzalmas volt, most hogy lassan fél év telt el rendes jó érzés, hogy nincs velem. Szoktam rá gondolni mert nekem is ő volt az első igazi szerelem de tovább léptem, ismerkedek, edzek, játszok, dolgozok, barátimmal találkozok élem az életemet tovább, te is rá fogsz jönni dolgokra, és el fogod tudni engedni, de ahogy írták előttem is, "türelem rózsát terem" adj magadnak időt, foglalkozz kicsit magaddal, legyél önző és csak magadra gondolj (nálam ez bevált). Aztán idővel enyhül a fájdalmad meg a dühöd. L
2021. ápr. 29. 21:43
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát az első szerelem az mindig megmarad

Nekem másfél év kellett hogy végre ne érezzek semmit amikor szóba hozzák

Csak akkor fog sikerülni ha megszakítasz vele minden kapcsolatot

Soha nem próbálsz vele "véletlen" összefutni

Éld meg a fájdalmaid, érezd hogy mennyire fáj

Maradj egyedül pár napig, vagy akár 2 hétig

De soha a büdös életbe ne hagyd el magad

Azután próbálj meg kimozdulni

Érezd jól magad

Egy kis idő múlva már csak egyre könnyebb lesz

Jobbulást!

2021. máj. 11. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!