Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan felejtettétek el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtettétek el az elsőt? (leszbikus kategória)

Figyelt kérdés
Az első nő volt az életemben és érzelmileg is hozzá kerültem a legközelebb. Mondhatni először voltam szerelmes. 1 évig tartott de végig bonyolult volt. Pár napja zárta le végleg. Valószínűleg soha többet nem fogunk találkozni beszélni se.Nagyon kivagyok és iszonyatosan hiányzik. Azt gondolom hogy azért is mert ő volt az első és azt mondják azt a legnehezebb elfelejteni.

2021. ápr. 24. 08:02
1 2
 1/17 Csicuki ***** válasza:
100%

Szerintem nem ezen múlik. Nem elfelejteni kell, hanem menni tovább. Ez is tapasztalat ez is hozzád tartozik idővel egyre könnyebb lesz de van akinek ez pár hèt vagy hónap, esetleg egy èv is mindenki máshogy lèp tovább de soha se felejtsd el.

21N

2021. ápr. 24. 08:16
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem te sem akarod őt elfeljteni, csak most még friss a sérülés, ezért gondolhatod így. Legalábbis én így vagyok, voltam vele. 7 év után is hiányzik ugyanúgy, szívesen gondolok vissza az együtt töltött időkre, csak talán nem gondolok rá már annyiszor. Élem az életem tovább. :)
2021. ápr. 24. 08:37
 3/17 A kérdező kommentje:
Most úgy gondolom h el akarom felejteni. Jó persze nem azt h létezik. Hanem azt akarom h múljon el amit iránta érzek és ne hianyozzon.
2021. ápr. 24. 08:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, mert szereted még de haragszol is rá. Idővel jobb lesz, megnyugszik majd a lelked.
2021. ápr. 24. 08:44
 5/17 anonim ***** válasza:
Probalj meg masra koncentralni, magadra menj el edzeni dolgozni, dolgozz tanulj es ezek elvonjak a figyelmed. A rosszat is meg kell élnünk, mert ha nincs rossz akk nem tudjuk ertekelni jot sem. En igy gondolkodom, de mindenkepp nehez ez. Kitartást!
2021. ápr. 24. 08:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem tudtam teljesen túltenni magam rajta, amíg nem jött más. Másfél év volt. Még a mai napig sokat jelent, de már nem fájdalmas rágondolni.
2021. ápr. 24. 09:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Ez mind megvan. Dolgozom, mellette tanulok és elkezdtem ismét futni. De nehéz bárhova máshova koncentrálni.
2021. ápr. 24. 09:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális. Még csak pár nap telt el, nagyon friss a dolog.
2021. ápr. 24. 09:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Lehetetlen hogy újra együtt legyetek?
2021. ápr. 24. 10:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Ahhoz neki kellene változtatni az életén. Ebben a mostani helyzetben lehetetlen.
2021. ápr. 24. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!