Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus párok! Mi tart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus párok! Mi tart titeket itthon (Mo-on)?

Figyelt kérdés
Csak az anyagi lehetőségek hiánya vagy más is?
2021. ápr. 18. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
A hazaszeretet
2021. ápr. 18. 23:56
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
A kiváló kormányzat és az, hogy az ország Európa szinten egyre jobban teljesít!
2021. ápr. 19. 00:46
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Az anyagi lehetőségek hiánya, mint kohéziós erő? Ennek fuss neki még egyszer! :)
2021. ápr. 19. 00:59
 4/15 anonim ***** válasza:
64%
Az hogy magyarnak születtem és ez a szülőhazám.
2021. ápr. 19. 02:11
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Mert attól hogy egyesek szerint nem vagyunk állampolgárok még azok vagyunk
2021. ápr. 19. 07:00
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

ne már még létezik ilyen (azt hittem már tök normális melegnek lenni és nem csak itt nálunk ha nem úgy a világban).

Hetero vagyok nem sokat tapasztalok ilyen téren szóval nincs ismerősöm aki meleg lenne de tv-ből rádióból vagy csak úgy netes hírekből nekem az jött le hogy el fogadott.

Jó mondjuk pár nagyon okos mindig is lesz.

2021. ápr. 19. 07:06
 7/15 anonim ***** válasza:
15%
#4: Én kormánypárti vagyok és imádom a leszbikek. Azok az "egyesek" valószínűleg jobbikosok, akik nem tartanak annak. Az én kerületem szakrendejőlét pl. egy közismert leszbikus vezeti, szóval aki meg akarja találni a helyét, itthon is megteheti. (Örülök, hogy köztetek is vannak "honleányok", akik nem dőlnek be a liberális maszlagnak. :)
2021. ápr. 19. 07:12
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
#6 azért Magyarországon még erős a homofóbia. De nem is ez a baj, a normális emberek elfogadják, a nagyobb baj hogy màs országokaban össze kehet házasodni, és lehet örökbe fogadni, itt nem.
2021. ápr. 19. 08:39
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Hogy nem tudunk most kimenni :D
2021. ápr. 20. 07:50
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
En nem akarok megfutamodni csak itthonrol csak mert ilyne a magyar politikai megítélés, ez az én hazám is es szeletet kérek belőle, jogom van hozza. Nehogy mar nekem kelljen száműzetésbe vonulnom. Az a véleményem h igen ebben a megitelesbe jobb külföld de külföldön meg azert különböztetnek meg mert nem oda születtél. Ahogy magyarok sem szeretik ha szlovakok a szomszedaik vagy osztrakok vagy esetleg romanak, úgy egy német sem fog örülni egy magyarnak. Engem ezek nem zavarnak meg nem ez tart vissza.
2021. ápr. 20. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!