Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
M.lillus22 kérdése:
Tetszik a barátnőm, én is lány vagyok, tudom, hogy lezbi, de le akarok vele feküdni! Hogyan kezdjem el? Pl. : ha csak ketten vagyunk itthon?
Figyelt kérdés
Normális valaszokat2013. máj. 20. 21:59
1/7 anonim válasza:
mivel abban a szerencsés helyzetben vagy hogy nem vagy fiú ezért nem kell gályáznod.. Meg mondod neki hogy tetszik és és le akarsz vele feküdni.. és több mint valoszinű benne is lesz..
2/7 anonim válasza:
Kettesben otthon hülyéskedve számtalan alkalom nyílik testi kontaktusra. Ha ő is vevő rá, akkor hamar összejöhet.
3/7 anonim válasza:
Ha már ilyet akarsz, legyél tisztában a szavakkal. Lezbik és lezbikusok nincsenek. Leszbik és leszbikusok igen.
4/7 anonim válasza:
tudja hogy te is a lányokat szereted? még sose poénkodtatok azzal, hogy igen persze minden leszbi barátnő lefekszik egyszer egymással?
egy kis off, erről eszembe jutott ez a jelenet:
http://www.youtube.com/watch?v=lPYAHu8smqc 2:55-től
csajozás level 10000000
de akár még be is válhat ez a szöveg :D
5/7 anonim válasza:
De azért jól gondold át, hogy erre van-e szükséged... Ha beléd szeret, és te csak ki akarod próbálni, vége lehet a barátságnak.
6/7 anonim válasza:
az ötösnek nagyon igaza van...ez nekem eszembe se jutott
de erről viszont az ugrott be, hogy te is beleeshetsz és hoppon maradhatsz érzelmileg...
bár én egyszerre szerettem és kívántam meg a barátnőmet és azóta is együtt vagyunk szóval sok sikert :D
7/7 A kérdező kommentje:
Kösszi
2013. máj. 21. 06:55
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!