Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(L kérdés) Ha lehetne itthon is házasodni a leszbikus pároknak, élnétek a lehetőséggel?
Attól függ melyikünk az aktívabb...
Ha lehetne akkor igen
Igen. De nekem nem kell ez a nyomurult, hímsovén és frigid kis ország ha össze akarok házasodni a párommal. Elmegyünk egy másik országba és nevetünk ezen a buta,maradi országon.
Nem tudom,lehet hogy én lepném meg őt,de lehet hogy megelőzne:D
A szerelem, a szeretet az mindenkié. A házasság viszont egy olyan intézmény, amelyet egy férfi és egy nő együttélésének jogi legitimációjára hoztak létre (hogy az egyházi esküvőre már ki se térjek...). Ebben konzervatív vagyok, ezért nem élnék a lehetőséggel, ha a későbbiekben úgy adódna.
Lehet lepontozni, de én ezt vallom. Emellett tiszteletben tartom, ha másnak eltér a véleménye e tekintetben.
Én nem vagyok homoszex, "csak" bi.
Nem, senkivel sem házasodnék. Miért legyek egy álszent, elavult és ma már értelmetlen intézmény része? Ez igaz az állami és a vallási házasságra is.
Ha valakit szeretek, és az mindegy hogy farka van, vagy puncija, a mellett kitartok sokáig, ha van gyűrűm, ha nincs hozzá.
Az élettársi viszony törvényileg pedig pl kórházban ugyanolyan jogokat ad, mint a házastársi.
Ha már ez a téma feljött, jó lenne tisztázni, hogy milyen házasságra gondolsz.
A polgári házasság szerintem nem sok embert mozdítana meg. A megbotránkozás akkor keletkezne, ha egyházi keretek között akarnák azt megkötni, hiszen a homoszexualitás a kb. 2000 éves apostoli tanítás szerint bűn.
Igen. Sokszor beszélgettünk már róla, a párom is szeretne feleségül venni, és én is szeretnék hozzámenni.
Egyelőre csak a bejegyzett élettársi viszony van számunkra, én még erre is igent mondok, de jogfosztott és kiábrándító helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!