Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavartalanul működhet itthon egy kapcsolat? (leszbikus kérdés)
Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e valami tapasztalatotok hosszabb együttéléssel kapcsolatosan.
Nem súgnak össze mögöttetek, vagy a szomszédok nem pletykálnak, utálkoznak stb?
Tudom, senkinek semmi köze hozzá, és nem kell világgá kürtölni, de szerintem ha valaki reálisabban belegondol, az emberek egyszerűen nem tudják békén hagyni a másikat, bele kell mászniuk a másik életébe.
Vagy ha tudják is körülöttetek, akkor se érdekli őket esetleg nagyobb városokban? Kinek mi a tapasztalata/véleménye?
Köszönöm előre is a normális válaszokat. Esetleg meleg srácok is írhatnak, az is hasznos lehet.
Max. Pesten. De nyilván nem lehet minden embert előzetesen tesztelni, akivel közelebbi kapcsolatba fogtok kerülni/kell kerülnötök. Úgyhogy bizonyos mértékben bárhol lutri a dolog.
Sok sikert, ha ilyesmit tervezel/terveztek!
#1 vagyok.
Szerintem nem feltűnő, hogy két nő együtt él. Minket se néztek rossz szemmel, mikor a barátnőmmel együtt éltünk. Bár lehet, hogy csak azért, mert azt hitték, hogy a fiatalok együtt bérelnek albit 🙄
Ha emberként rendben van a viszonyotok a szomszédokkal, akkor nem fognak gyűlölködővé válni, még ha meg is neszelik hogy mi az újság veletek. Szóval tisztességesek legyetek -alapvetőleg is! Ha valami fóbot fogtok ki, azzal úgysem tudtok mit kezdeni.
Másrészt az emberek egyre inkább elfogadóbbak manapság én azt veszem észre. Falun neccesebb, de városban sima az együttélés. Sok szerencsét kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!