Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, én vagyok az egyetlen aki, eszeveszettül vágyik arra az igazi lelkitársi párkapcsolatra, de sok minden beárnyékolja ezt a vágyat?
Mindenkiben van féltékenység, egy fokig egészséges lehet, de ez egy rossz emberi tulajdonság. Az, hogy valaki irigy valakkre vagy valamire, ez is ugyanilyen. Az, hogy a párod kevésbé kötődik hozzád, az viszont baj, de ha az előbb felsorolt okok miatt, akkor azon egyedül te tudsz változtatni.
A kérdésre válaszolva, sokan vagyunk ezzel így. Én személy szerint nem vagyok féltékeny típus, irigy végképp nem. És nem csak arra vágyom, hogy hozzám kötődjenek, és szeressenek, hanem, hogy én kötődhessek valakihez, és szerethessek. Mert elég sok szeretet szorult belém, amit nem igazán tudok kinek adni. Eddig nem különösebben kellett senkinek. Talán az a baj, hogy vakon járunk. A saját próblémáinkkal (jelen esetben ezzel) vagyunk elfoglalva. Azzal nem, hogy más is lehet ezzel így, és talán ezáltal elkerüljük egymást mi, akik tökéletes pár is lehetnének a hasonló igények és gondolkodásmód által.
Nincs tökéletes kapcsolat, még lelki szinten sem. Minden kapcsolatban van-lesz hiba, főleg ha a hibára koncentrálunk és nem a Társunk jó oldalára. A féltékenység is egy pontig egészséges, tudni kell kezelni. Az irigység is, beszélni kell róla! Ha zavar valami a párodban, szerelmedben, beszélj vele erről.
Ha nem kötődik hozzád, akkor meg nincs is miről beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!