Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy ezt ne vegye magára?

Figyelt kérdés
A párommal már együtt vagyunk egy ideje és az elejétől fogba éreztük, hogy együtt tervezzük a jövőnket és együtt szeretnénk megöregedni. Ezt természetesen ki is fejezzük egymásnak, nagy a harmónia. Párom nagyon szeretne esküvőt, én nem vagyok ellene, de nem hoz különösebben lázba. Párszor már ezt megbeszéltem vele, hogy nem ez befolyásolja az érzelmeimet és nekem ez csak egy papír, de ennek ellenére mindig érzem, hogy megbántódik ha én nem lelkesedem annyira az esküvő miatt, vagy én nem várom úgy mint ő. Mit tehetnék,hogy megértse ez nem róla szól?
2021. márc. 30. 17:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hohy nyilván itt MO-n amúgy se ér semmit hogy összeházasodtunk, mert bejegyzett élettársi kapcsolatot nem szeretnènk a diszkriminációk miatt.
2021. márc. 30. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
2%
Miért van a leszbikusság kategóriába ? Már azok is házasodhatnak?
2021. márc. 30. 18:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Leültök és újra meg újra átbeszélitek, megértitek miért szeretné és miért nem a másik. Ha szeretitek egymást megtaláljátok az ésszerű kompromisszumot. Más módja nem nagyon van, nincs univerzális egy mondat.
2021. márc. 30. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Jobb helyeken igen.

Németország, Anglia, Spanyolország, Portugália, USA, Ausztrália, Anglia, Franciaország, Belgium,Mexico, Argentina, Dánia, Finnország, Canada, Luxemburg, Málta, Új Zéland, Hollandia, Svájc stb még van egy pár.

2021. márc. 30. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#2 nek szólt

#4 vagyok

2021. márc. 30. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nem kell keresni a feszültséget. ha eljön az ideje, meglesz, túl lesztek rajta (ő boldog lesz, téged kevésbé fog felizgatni) és minden mehet tovább a régiben.
2021. márc. 30. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!