Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan értessem meg vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel újra elkezdtünk beszélgetni. (Régen egy suliba jártunk) Megkérdezte van e most barátom. Mondtam neki nincs és nem is volt. Erre megkérdezte, hogy Leszbikus vagy? Mondtam neki hogy nem vagyok.Erre azt mondta,hogy nem ítéllek el emiatt. Nekem elmondhatod Persze mondtam neki,hogy tényleg nem vagyok leszbikus. ( Amúgy nem vagyok homofób) Már vagy egy hete próbálom neki elmondani neki, hogy tényleg nem vagyok az de az egyik fülén be a másikon ki. Csajokról is képeket mutogat nem tetszik e valaki stb Hogyan értessem meg vele?

2019. febr. 19. 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Minél jobban tiltakozol, annál jobban fogja hajtani. Tömören közöld vele, ha ennyire fogyatékos, hogy nem érti meg, akkor hagyjátok egymást.
2019. febr. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!