Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, biszexek, volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, biszexek, volt ilyen nő az életetekben?

Figyelt kérdés

Olyan plátói vagy beteljesült szerelem, akivel ugyan már nem tartjátok a kapcsolatot, de évekre vagy évtizedekre hatással volt rátok olyan értelemben,hogy nem tudtátok kiverni a fejetekből azóta sem (ha nem is minden nap, de elég gyakran eszetekbe jut), mintha egy láthatatlan szál kötne össze vele, tudni akarjátok, hogy megy a sora, jó érzés képeken látni. És ha barátilag kinyújtaná felétek a kezét, ti mennétek minden további nélkül, még akkor is, ha tudjátok,hogy esetleg nem működne a barátság, tehát nem nagyon tudtok rá haragudni...(pedig elég sok szar volt köztetek).

Kort is írjatok légyszi meg azt,hogy mióta tart ez a mágmeses hatás, mióta ismeritek ezt a személyt :)

2021. márc. 22. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Van ilyen lány és szerintem nem tudnám neki azt mondani, hogy nem segítek..

Szinte minden nap eszembe jut de vágyom rá, hogy beszéljek vele, túl vagyok rajta.

19N/B

2021. márc. 22. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
*nem
2021. márc. 22. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
17 éve. Jó kis csaj.
2021. márc. 22. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
15 évesen egy csajos bulin egy 35 èves nővel. Akkor jöttem rà hogy biszex vagyok. A mai naignlàzba hoz ha visszagondolok. Utàna kb hetente találkoztunk. Csak a szexröl szólt, férje volt nekem pasim.
2021. márc. 22. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

Van. Pont az a helyzet amit leírtál. 16 évesen ismertem meg ő akkor volt 20. Mindig sokat fog jelenteni sajnos.

Most vagyok 22.

2021. márc. 22. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

van. 13 évesen volt a legjobb barátnőm, és még mindig nem léptem túl teljesen rajta.

16/L

2021. márc. 22. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
20 voltam, azóta is eszembe jut minden nap 5 éve.
2021. márc. 22. 22:31
 8/11 A kérdező kommentje:
De durva #5-ös, én is 22 vagyok és én is 16 voltam akkoriban
2021. márc. 22. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Pacsi
2021. márc. 22. 23:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen személy, itt ismertem meg őt.

Volt pár év köztünk én 16 voltam akkor ha jól emlékszem, lassan 19 leszek

Ő nálam idősebb, lassan hónapok óta nem beszélünk.

De ha egyszer rám írna ugyanott folytatnánk ahol abbahagytuk.

Ahogy írtad mintha egy láthatatlan szál lenne köztünk.

Ő is és én is tudom, hogy akárki lesz az életünkben senkivel nem lesz meg ez a kapocs.

Voltak vitáink, imádta húzni az agyamat és imádta, hogy én meg mindig elolvadtam attól amiket mondott

Lehet többet már nem beszélek vele, minden nap nézem hogy elérhető-e.

Ha az élet úgy akarja még egymásra találunk egyszer talán:)

Ha látod ezt,hiányzol..

2021. márc. 24. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!