Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, biszexek, volt ilyen nő az életetekben?
Olyan plátói vagy beteljesült szerelem, akivel ugyan már nem tartjátok a kapcsolatot, de évekre vagy évtizedekre hatással volt rátok olyan értelemben,hogy nem tudtátok kiverni a fejetekből azóta sem (ha nem is minden nap, de elég gyakran eszetekbe jut), mintha egy láthatatlan szál kötne össze vele, tudni akarjátok, hogy megy a sora, jó érzés képeken látni. És ha barátilag kinyújtaná felétek a kezét, ti mennétek minden további nélkül, még akkor is, ha tudjátok,hogy esetleg nem működne a barátság, tehát nem nagyon tudtok rá haragudni...(pedig elég sok szar volt köztetek).
Kort is írjatok légyszi meg azt,hogy mióta tart ez a mágmeses hatás, mióta ismeritek ezt a személyt :)
Van ilyen lány és szerintem nem tudnám neki azt mondani, hogy nem segítek..
Szinte minden nap eszembe jut de vágyom rá, hogy beszéljek vele, túl vagyok rajta.
19N/B
Van. Pont az a helyzet amit leírtál. 16 évesen ismertem meg ő akkor volt 20. Mindig sokat fog jelenteni sajnos.
Most vagyok 22.
van. 13 évesen volt a legjobb barátnőm, és még mindig nem léptem túl teljesen rajta.
16/L
Nekem is van egy ilyen személy, itt ismertem meg őt.
Volt pár év köztünk én 16 voltam akkor ha jól emlékszem, lassan 19 leszek
Ő nálam idősebb, lassan hónapok óta nem beszélünk.
De ha egyszer rám írna ugyanott folytatnánk ahol abbahagytuk.
Ahogy írtad mintha egy láthatatlan szál lenne köztünk.
Ő is és én is tudom, hogy akárki lesz az életünkben senkivel nem lesz meg ez a kapocs.
Voltak vitáink, imádta húzni az agyamat és imádta, hogy én meg mindig elolvadtam attól amiket mondott
Lehet többet már nem beszélek vele, minden nap nézem hogy elérhető-e.
Ha az élet úgy akarja még egymásra találunk egyszer talán:)
Ha látod ezt,hiányzol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!