Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő, BDSM kedvelő leszbikusok! Privátban feltehetnék néhány kérdést? 19/l
Figyelt kérdés
Semmi olyan erotikusra nem gondolok, ami részletezi a nemi életeteket, nem kotnyeleskedek bele. Tudom, hogy kérdezésre van az oldal, de őszintén szólva, ezt nem szeretném ide kitenni, csak privátban váltani néhány üzenetet.2021. márc. 22. 19:33
5/23 anonim válasza:
Most épp nem vagyok párkapcsolatban, de korábban voltam, és BDSMeztünk is. Írhatsz :)
26L
6/23 anonim válasza:
Valaki elárulná miért kellett így leszavazni? Mi rosszat mondtam amúgy, őszintén csak 1 értelmes indokot a leszavazóktól?
#3 voltam
7/23 anonim válasza:
Írj ha gondolod, megpróbálok válaszolni a kérdéseidre.
8/23 anonim válasza:
Gondoltam hogy senki nem tud válaszolni, csak lepontozni megint.
9/23 anonim válasza:
Lehet hogy nyelvtann@'cik.
Helyesen mondd lenne.
(Amúgy az egyszavas válaszokat is lepontozzák sokan, mert - valljuk be - általában feleslegesek.)
10/23 anonim válasza:
Köszi utolsó!
Általában tényleg feleslegesek, de most annyi volt a kérdés hogy kinek írhat a kérdező privátot, nem?
És az #1 és #4 is egyszavas válasz volt, ők meg 100 százalékon vannak, pedig ugyanazt írták, csak másik szóval.
Na mindegy, sose fogom megérteni miért kell mindig mindenkit leszavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!