Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Párkapcsolatban élő, BDSM...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő, BDSM kedvelő leszbikusok! Privátban feltehetnék néhány kérdést? 19/l

Figyelt kérdés
Semmi olyan erotikusra nem gondolok, ami részletezi a nemi életeteket, nem kotnyeleskedek bele. Tudom, hogy kérdezésre van az oldal, de őszintén szólva, ezt nem szeretném ide kitenni, csak privátban váltani néhány üzenetet.

2021. márc. 22. 19:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20-as: ja jó bocsi... Nem baj,neki is meg fog jönni😂 Na jó, nem genyózok tovább...

Értem én miről beszélsz. Lényegében én is ezt mondtam a 16-os és 17-es válaszomban..Csak én nem ilyen egyszerű dolgoknál szoktam lepontozni. Ok, a többinek a barna a lieblingje. Na és? Ízlés kérdése. Én pl. vitáknál szoktam fel vagy lepontozni, attól függően melyik oldalon állok. De az is előfordul,akit eddig lepontoztam, azt egy másik válaszánál meg fel,mert ugye nem minden fehér vagy fekete...

2021. márc. 23. 22:06
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális, írhatsz nekem is. Érdeelnének a kérdéseid, volt is részem már ilyenben.
2021. jún. 26. 14:22
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne ha még aktuális. Hátha tudok hozzászólni.
2021. dec. 18. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!