Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem úgy szexre lánnyal, hogy "öreg" vagyok kezdőnek és teli vagyok gátlásokkal? (Leszbikus kategória!)
22 éves lány vagyok, biszex vagy leszbikus, nem tudom...
16 évesen lettem először szerelmes, egy lányba. Vele jártunk is, majdnem egy évig, de szex sosem volt. Miattam. Nem engedtem neki, mert nagyon bűntudatom lett volna - homofób a családom nagyon, sosem bocsátanák meg nekem. Szóval végül ezért ment tönkre vele a párkapcsolatom, mert képtelen voltam elengedni magam.
Aztán egy darabig egyedül voltam, majd 19 évesen (főleg a környezetem elvárásai miatt) összejöttem egy fiúval. Alapvetően egy nagyon kedves srác volt, szeretett engem, de én nem tudtam őt igazán szeretni mint férfit, csak mint embert. Vele le is feküdtem, annyira nem igazán volt jó soha.
Most 22 vagyok, évek óta nincs párkapcsolatom. Úgy érzem, talán sikerült már eljutnom addig, hogy ne gyűlöljem magam annyira, mert van ez a leszbikus irányultságom, de igazából még mindig teli vagyok gátlásokkal. Egyrészt a belém nevelt "heterónak kéne lenned"-dolog is mindig előjön újra, másrészt csúnyának tartom a testem (átlagos testalkat, kicsi mellek, nagy kisajkak).
Nem szeretnék párkapcsolatot, mert ahhoz még túl sok bennem gátlás, hogy lelkizzek másokkal, de közben meg úgy szeretném kipróbálni egy lánnyal. Azon gondolkodtam, talán ilyen szexpartner-kereső oldalon kéne ismerkednem, de közben meg félek, hogy ott hülyének néznének, mert még életemben nem voltam lánnyal.
Én is 20 felett voltam mikor először voltam lánnyal,szóval Abszolút nem vagy öreg,sőt igazából még 30 felett sem lennél az.
Homofób szülők,és Elvárások ide vagy oda,csináld azt,amit szeretnél illetve ami jól esik.
Elvégre a Te életed,a Te döntéseid,nem az Ő dolguk.
Senki sem tökéletes,de A megfelelő ember majd segít levetkőzni a gátlásaidat. (:
31/N
Ez amúgy hol öreg? Sehol, remek korban vagy :)
Facebookon, leszbikus társkeresőn, vagy akár itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!