Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek velem van a baj? (Kategória👇)
A helyzet az hogy próbálok ismerkedni, tényleg minden tőlem telhetőt megteszek. Regisztráltam társkeresőkre (próbálkoztam itt is), minden jól is ment a legelején, sokan jobbra húztak el is kezdtük beszélgetni. De minden lány intim képet akar, a szexről beszélgetni vagy szexelni, amivel nincs is baj nem vettem meg a szexet. Csak az a baj hogy én megakarom ismerni a másikat, tudni akarom mi teszi boldogá/szomorúvá, mi a legnagyobb álma, mit szeretne elérni az életben és hasonlók. Azt a lányt keresem akinek mindent megadhatok, akivel utazhatok és akivel boldoggá tesszük egymást, szóval a hercegnőmet akarom megtalálni
Egyszerűen nem akarok olyan lánnyal járni akinek a második mondata az hogy: "szexelünk? "
Túl nagy elvárásaim vannak, amiket el kellene felejtenem? Esetleg rossz helyen keresem az "igazit"? Vagy fogadjam el hogy ez a valóság és nem egy film, engedjem el hogy ennyire romantikus legyek?
19/L
Esetleg rossz helyen keresem az "igazit"?
Igen. Az interneten sajnos ez megy.
Másfél éve tinderezek, (nem felvágásból) van több mint 900 matcem, amiből szerintem 10embert se ismerek úgy hogy még mindig beszélgetnék velük, és csak egy párkapcsolatom volt onnan.
Ha van szánalmas ez az :DD
Nem veled van a baj, sőt.. Több ilyen ember kéne a világra aki nem a szexre hajt már egyből. Tényleg nagyon ritka interneten a normális ember, ami elég szomorú.
21L
Teljesen egyetértek. A legrosszabb nekem mégis az, amikor valaki jobbra húz, és megpróbál megismerni, de nem igazán igyekszik, én meg gülizek, hogy legalább 3-4 napot túléljen egy beszélgetés.. Ha egyből ki tudom kukázni az nekem kevésbé fáj, mintha napokig beszélgetünk és utána kihal az egész, vagy fokozatosan vagy hirtelen.
Ha gondolod, írhatsz, hátha most neked is és nekem is szerencsénk lesz :D
Nalam is ez a baj.
Marmint elbeszelgetek a szexrol is.
De, hogy az illeto csak erre legyen rakattanva.
Tobb igeretes lannyal kezdtem beszelgetni, de hamar csak a szex volt a fontos, meg puncimrol kuldjek kepet,meg a melleimrol.
Biszex vagyok, ferfiakban is ez boritott ki. De hogy a nok mentalitasa is ebbe az iranyba halad, hogy szex es pucer foto. Mas nincs.
Az eleg szomoru.
En nem is ismerkedek tars kereson. Csak sajat magamat hergelem, meg teszek bele energiat.
En inkabb eloben probalok nyitott szemmel jarni ami szinten nehez.
28/N
Szintén ez van velem is. 19/L
Nekem még nem is volt lánnyal kapcsolatom,mert régen a volt legjobb barátnőmért voltam oda,meg akkor még biszexnek gondoltam,nem ismerkedtem,és több mint fél éve tudom,hogy leszbikus vagyok,de hát az ismerkedés..óriási türelem kell hozzá,és itt #6os válaszadó meghajolnék előtted,hogy te annyit kibírtál,és kitartó voltál,mert én már az első válasznál tudom,de maximum 5ből,hogy van-e értelme időt szánni az illetőre:D Azt én is sajnálom,amikor van valaki,eddig nálam 2 ilyen volt,akiknél azt hittem na most,de az egyik biszex,összeállt egy sráccal és ez a látszik,hogy ,,nem találja a helyét",a másik meg nem ír már vissza kitudja miért,pedig elv világ csodája vagyok mivel nagyon értettük egymást,de nyilván ezeken egyből túl is kell lépni.
Én hiszek a sorsban,szóval eljön az a személy,mindenkinek,akit meg kell becsülnünk😌!! De nem kell feladni,csak nem rágörcsölni,hanem unaloműzésként tekinteni rá szerintem,és senkibe nem beleképzelni dolgokat,mert úgy jóval stresszmentesebb és pozitívabb az egésznek az oldala.
Ugyan ez van velem is!
Én is regisztráltam társkeresőkre de mindig ilyenekbe futottam bele ahol egyből punci képet kérnek vagy mell képet...Aztán a kamu profilok mint itt is volt, hogy leszbinek esküdte magát egy unatkozó farok akit végül úgy buktattam le, hogy gyanúsan szép képet küldött magáról amit meg is kerestem reserved image searchel aztán olyan keresőszavakkal kereste a képeket hogy egzotikus lányok, cleaveage meg valami trópusi színésznő...Aztán a farkáról küldött képet és mondta mindig, hogy megakar dugni engem meg kiakar ebből gyógyítani mert szerinte ez betegség...21.században...Méghozzá itt direkt leszbikus kategóriában volt a kérdésem..itt ezen az oldalon alig ha próbálkozok mert mindig ilyenek találnak meg vagy olyan lányok akik ha épp írnak 1x egy nap azt ennyi...Társkereső mint a tinder nekem kicsit halottas mert alig ír valaki vissza, badoo-n több a pasi mint komoly leszbikus sajnos...Nem első eset ez amúgy hogy kamuzó pasinak dőltem be majdnem...Megfogadtam interneten max legvégső esetben keresek társat mert ltájátok ennyire veszélyes hogy nem tudod kivel is beszélsz míg élőben nem taliztok simán átverhet hamis képekkel...Talán ha lesz bátorságom egyedül akkor elmegyek egy lmbtq fesztiválra és keresek társakat akikkel eggyütt bulizhatunk úgy hogy nem vagyok bulizós fajta de más esélyt nem látok erre...ennyi próbálkozás után ja és még a legtöbb esélyes lánynál is kiderült hogy csak kalandra vágynak :(...interneten szerintem esélytelen valódi kapcsolatra vágyni az én próbálkozásaim után. bár van akinek sikerült de ahány kamuzós pasiva futottam bele eddig főleg itt..kitartást kérdező én is ilyen vagyok csak élőben szerintem több az esélyes bár ott is lehetnek bakik de nem tudom. Amennyi csalódásom volt ebben a dologban igazán megérdemelhetnénk egy szép hercegnőt aki nem csak a szexről tud áradozni :).
23l egyébként bocsi a regényért csak kikellett engednem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!