Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire normális ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés

A csiklóm rendkívül érzékeny, ezért sosem mertem magamat izgatni/örömet okozni.

A párommal már sokszor lefekudtunk, viszont ott nagyon érzékeny vagyok.. szinte égő/égető érzés mikor csinálja..pedig tényleg óvatos és figyel rám. Orgazmusom sem volt igazán..

Mi lehetne a megoldás, normális dolog ez? :/

2020. dec. 19. 23:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Mar nagyon sokszor probalta mindenhogy *
2020. dec. 19. 23:57
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mit csinál?
2020. dec. 20. 01:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is marha érzékeny, ezért nem közvetlenül a kissmakkot ingerlem/ingerli, hanem kB fel cm-rel felette, ahol meg vor van, úgy hogy a kismakk csak közvetetten mozogjon. Megsemmisítő érzés úgy elmenni😍
2020. dec. 20. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Egy jó adag síkosítót javasolnék nektek, ez csökkenti a surlódást, és sokkal élvezetesebbé teszi a dolgokat.

Saját tapasztalat 😏

2020. dec. 20. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyomd rá a felette lévő bőrréteget és úgy ingereld. Közvetlen a borsócska nálam is nagyon érzékeny.
2020. dec. 20. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Amúgy mellette alatta is működik de jah, nyomd rá a bőrt, ne közvetlenül ott érintsd meg. Esetleg csak nyelvvel.
2020. dec. 20. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Nincs valami fertőzésed oda lent???

Vagy ha nincs, akkor elég nedves vagy?

Nekem akkor volt érzékeny,égő érzés amikor fertőzésem volt,szar volt,mert amúgy nagyon bevoltam indulva,de nem tudtam masztizni,mert fájt égetett ha a csiklómhoz értem.

Ki lettem kezelve utána az égő érzés is elmúlt.

Nem szégyen ez,előfordul.

2020. dec. 26. 14:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Általában tocsogok, és azóta próbáltuk máshogy..ahogy felul írtak, hogy nem közvetlen a kis makkon hanem oldalt, felette stb. És ugy isteni volt (:
2020. dec. 26. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tetszett! :*
2020. dec. 27. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!