Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi kategória! Lányok, válaszolnátok néhány kérdésre ? L
Mi a véleményetek egy olyan lányról, akinek volt kapcsolata több pasival, de mostmár biztos abban hogy nővel szeretne lenni? Tudnátok benne bízni?
Lányok között létezik barátság extrákkal kapcsolat? Amikor valóban barátok vagytok de mondjuk belefér egy kis csókolózás vagy simogatás?
Vannak szintén leszbi barátaitok, akikkel tudtok ezekről a dolgokról beszélgetni?
A biszexualitásom úgy érzem, mostanában billent át teljesen a nők felé, és beszélni sem tudok senkivel erről. Érdekelne a véleményetek a fenti dolgokkal kapcsolatban. Köszönöm!
Igen, tudnék bízni benne. Sok nő bizonytalan abban, hogy valóban a saját neme érdekli-e, így kipróbálja mindkét nemmel.
Szerintem létezik barátság extrákkal.
Csak interneten keresztül vannak leszbikus, biszex barátaim.
1. A mai világban folyton csak arról kapunk képet, hogy egy lány és egy fiú egymásba szeret, és ez sokakat, akik így is vannak nevelve, hogy egyszer családuk lesz/férjük stb, megtéveszt, szóval emiatt természetesen ugyanúgy leszbikus. Van olyan, aki 30-40... éves korára jön rá, hogy a szekrényben élt eddig. Tehát ez nem akadály semmiben sem, ugyanolyan személyisége lesz: ha addig is meg lehetett benne bízni, utána is meg lehet majd.
2. Szinte biztos, főleg olyan helyeken, mint kollégium.
3. Hát nekem leszbikusként csak biszexuális barátnőim vannak.
4. Ha szeretnél beszélni róla, nyugodtan írj privátot.
Amúgy teljesen megértelek, én is biszexuálisként kezdtem az egész pályámat, mire rájöttem, hogy a férfiak felé csak azért vonzódom -nem szexuálisan, hanem kinézetre, személyiségre-, mert én is abban nevelkedtem, hogy a férfi-női kapcsolat a normális, ez egy betegség, amit érzek stb., és próbáltam egyféleképp meggyőzni magam, hogy én már pedig hetero vagyok...
Egyik legnehezebb dolog megtalálni magunkat a világban, szóval nem ismerlek, de így is büszke vagyok rád és örülök neked, hogy azon az úton haladsz, ami később boldoggá tesz majd téged.
6 évig volt anno hetero kapcsolatom, azóta csak nőkkel vagyok, a közben esett le, hogy nem vagyok hetero... miután nővel kipróbáltam azután meg az, hogy biszexuális nem vagyok. szóval én abszolút átérzem és ha gondolod beszélgethetünk róla.
egyébként sokszor demiszexualitás is közrejátszik az ilyen esetekben.
1, Igen de ez személyiség, nem élettapasztalat kérdése.
2 Igen, szerintem van ilyen. Bár sanszos, hogy előbb utóbb valakinek lesznek érzései a másik iránt.
Nekem speciel nem éri meg a dráma, kicsi ez a halastó, gyorsan szembe úszik az emberrel a saját kulája...
3 Vannak más lmbtq barátaink, és igen szoktunk párkapcsolati kérdésekről elméleti síkon. dumálni.
Pmet nem kérek, köszi.
Én is ugyan ebben a szituációban voltam évekig,majd fordult a kocka,de Igen,ettől függetlenül tudnék.
Létezik,egy bizonyos szintig,mert egy idő után valamelyik úgyis többet érez majd.
Elvétve,de vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!