Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szakmát tartjátok menőnek?
Ha nem lenne akadálya (iskolai végzettség, intelligenciaszint, pénzügyi problémák stb.) akkor mivel foglalkoznátok?
És a párotok esetében (tudom hogy nem mérvadó) milyen szakmát tartanátok menőnek?
Leszbikus kategória!
Szerintem az szexi, ha tudstosan választja a szakmáját, és magabiztosan csinálja, van lényege számára amit csinál. Ez már hozzátesz valamit ami alakítja a személyiségét, illik hozzá :D Szóval ugyanolyan szexi tud számomra lenne egy rockstar is, mint egy mérnök :D
Én pl digitális formatervezést tanulok, az nem tudom, hogy számotokra :D
#11 El kell, hogy keserítselek a formatervezés se nem szexi, se nem menő.
Amúgy meg a menő munkáról volt szó, nem pedig ki hogyan passzol a munkakörbe.
Puszika
Én igazán egyiket sem tartom menőnek.
Inkább számomra vannak érdekesebb munkák és kevésbé érdekesek.
Én amúgy simán lennék helyszínelő vagy nyomozó (a kémia,fizika nem az erősségem a helyszínelői melóhoz meg kell ez az)
Helyszíneken ahogy mintákat vesznek,meg ujjlenyomat,meg kitalálják hogy történt a gyilkosság vagy baleset az tökre izgalmas. Mint pl a CSI: helyszínelőkben.
Ilyesmi munkán régen egyébként gondolkoztam,de lelkileg nem bírnám,plusz amit írtam kémia,fizika off :D
Maradok a kutyakozmetikánál.
Ha a párom helyszínelő lenne azt bírnám :D ha már én nem lehetek az.
Uhh igen helyszínelő, nyomozó az nagyon menő :O
Vagy mondjuk valami beépített ügynök, autóversenyző, vagy esetleg mélytengeri búvár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!