Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának tartjátok a párotokat "bömbölés" közben?
Figyelt kérdés
Lehet furcsa kérdés de ez most érdekel.
Én csúnyának tarom magam sírás közben ezért ha itt van a párom és rámjönne a sírás akkor visszatartom 😂
23/l/l
2020. aug. 15. 19:50
1/7 anonim válasza:
Ha szeretsz valakit, mindenhogy szépnek tartod.
Sírás közben, és krumplis zsákban is.
2/7 anonim válasza:
Ez soha eszembe nem jutott, mikor sírni láttam bármelyik barátnőmet is...
Eleve nem hisztis picsákkal jöttem össze, ha sírtak, annak mindig komoly oka volt és pont nem kezdtem el azon filózni, hogy milyen rusnya is úgy....
3/7 anonim válasza:
Nem.
Ha szeretek valakit,akkor mindenhogy szeretem,és mkndenhogy szépnek találom.
Álmosan,kócosan,kisírt karikás szemekkel...:)
5/7 anonim válasza:
Ha szeretek valakit es rossz kedve van es szomoru akkor a legkevesbe sem erdekel ez. Mellesleg tok dedo hozzaallas, mindenki hulyen nez ki amikor annyira sir. Meg pl. orgazmus kozben is mindenki hulye fejet vag. Nem ertem komolyan ilyen dolgokon hogy van idotok problemazni meg hol van a jozan eszetek kozben. 😔
6/7 anonim válasza:
De aranyos :) ne tartsd vissza, ez összehozna még jobban
7/7 anonim válasza:
Ne tartsd vissza, nem kell minden eggyes percben szexinek lenned. Elvégre első sorban ember vagy, nem szexuális tárgy vagy dekoráció. A párod remélhetőleg nem csak a külsőd de a belsőd miatt is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!