Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek/éltetetek-e már át olyat, hogy ha valakivel megszakítanátok a kapcsolatot, akkor az ugyanolyan leépítő lenne, mintha tartjátok vele a kapcsolatot? Ilyenkor mit lehet tenni?
Igen. Több évig éltem így. Mindig azt mondtam,hogy nélküle nincs életem. Már a végére a találkozások sem boldogítottak,sőt azok is fájdalmat okoztak. Se éjjelem,se nappalom nem volt. Nagyon durva volt,amikor egyszer annyira leépültem,hogy kórházba kerültem. Sosem felejtem el azt a pillanatot,amikor ott feküdtem az ágyon a kórházban,tiszta sápadtan,nem tudták az orvosok,hogy mi bajom,kaptam a perfúziót és mikor megjelent az ágyam mellett (bejött hozzám) és megsimogatta a karom,mivel ott volt velem és foglalkozott velem,elkezdtem jobban lenni. Nagyon durva volt ezt akkor megélni. Akkor gondolkodtam el először azon,hogy hogy lehet ekkora hatással rám és ennek véget akarok vetni. Miatta kerültem kórházba és ő helyre is hoz. Én nem akartam már senki marionett bábuja lenni. Aztán nagyon lecsökkentettem vele a beszélgetést és mindent. Nyitni kezdtem mások felé és belépett egy lány az életembe,őt pedig sikerült elengednem. Annyira hihetetlen ez az egész,de örülök,hogy vége van.
Szép volt és hálás vagyok azért a pár évért,de annak is örülök,hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!