Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányosan kinéző leszbikus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányosan kinéző leszbikus lányok vannak itt?

Figyelt kérdés
Én lányosan öltözöm, szerintem a kinézetem is az, és inkább a hasonló lányok jönnek be nekem!
2021. márc. 10. 14:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, én is az vagyok
2021. márc. 12. 02:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként mi számít lányosnak?

Nekem hosszú a hajam, nyáron többnyire szoknyát hordok, télen is a testhez simuló, nőies darabokat szeretem, de pl. utálom a magassarkút, az ékszereket, a műkörmöket, és a sminket is...

Belső tulajdonságokkal is bajban lennék ha meg kéne fogalmazni hogy nőies-e... mert néha ilyen, néha olyan vagyok...

2021. márc. 12. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Lányos leszbikus vagyok, és szeirntem sokan vagyunk. Bár sajnos egyre több a elfajzott butch. Mert oké, hogy valaki férfias... De ez már sokszor kezd átmenni transz kategóriába, de mégsem. Nekem egyáltalán nem tetszenek. Azért vonzódom a nőkhöz, mert nővel akarok lenni.
2021. márc. 12. 19:19
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

En is inkabb a lanyos lanyokat preferalom. Kb a hasonlo tipusuakat mint en, persze nyilvan tolem is vannak csajosabbak :)

En lanyos vagyok hosszu barna haj, szempillaspiralt szoktam hasznalni, buliba esetleg bb krem.

Rovid mukormom van, szakmam kutyakozmetikus a sok vizezestol nekem allandoan kette repedt, beszakadt a kormom es elegge igenytelennek nezett ki. Miota mukormom van azzal rendezettebb, nem torik be, nem szeretek igenytelennek kinezni.

Tobbnyire farmert es sport cipot hordok. Amik szukebbek.

Nyaron rovid naci, polo, szandal vagy papucs.

Szoknyat nem hordok egybe ruhat is max ha bulizni megyek vagy strandra. Kutyasetanal nem biztos hogy szerencses lenne ha lehajolnek a kutyak barna macijat felszedni es fel utca latna a bugyimat :D

2021. márc. 14. 20:09
 15/17 Móni bi válasza:
57%
Én biszex vagyok, s persze nöies és a nöies lányokat szeretem, de identitás ban nem bánom ha ö irányító típusú.
2021. márc. 15. 12:47
 16/17 anonim válasza:

Én is nőies vagyok :)

de lányosak is, fiúsak is egyaránt bejönnek (amennyiben ápoltak).

24/L/bi

2021. márc. 16. 00:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is nőiesnek tartom magam, legalábbis az én nézőszögemből az átlagtól nőiesebb vagyok szerintem :) én is jobban preferálom a nőies lányokat, esetleg a halvány átmenetet, de a butch stílus, pl nem az esetem kapcsolat témájában :D

21/L

Én egyébként szívesen beszélgetek, szóval aki gondolja, annak az üzijét örömmel várom :D)

2021. márc. 19. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!