Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex/leszbi lányok, akik nem (teljesen) butch-ok, vagy lányosak! Van valami, amivel próbáljátok külsőleg közölni a társadalommal a másságotokat?
Gondolok itt bal kéz hüvelykujj gyűrűre, vagy más egyébre :D
vagy semmi külsőleg észrevehető jelet nem használtok? nem is szeretnétek, hogy tudják az emberek?
csak érdekel, mert igen szar úgy "szemezni" egy csajjal tömegközl. vagy akárhol, hogy most csak véletlen bambult el feléd, vagy tényleg néz :D
Én szeretném,ha tudnák,mert nagyon lányos vagyok(szöke festett haj,180centi,50 kg,nyugati divatos),és büszke vagyok a 2,5 éves kapcsolatomra,és szeretném,ha nem gondolnának valami pöts libájának,de nem használok semmilyen megkülönböztetõ jelzést.mondjuk szivárványos nyakláncom nekem is van,de nem nagyon hordom.viszont szerintem minnél többet vagy leszbik között annál jobb lesz a radarod.szerintem lányos lányról is simán le lehet venni,ha leszbi.
21/l
köszi a válaszokat :D
hát igen, van aki lányos, és mégis egyből vágom, ha az :D
velem csak az a baj, hogy az emberek 85%-a első ránézésre szerintem fiúnak néz (mondjuk attól is függ, mi van rajtam)de általában igen, és ilyenkor még rá is erősítek, adom a "pasit" :D szóval így jó szemezni akár heterókkal is, viszont van 1-2 berögzült "ismerősöm" látásból, akik látom hogy engem néznek, viszont nemhinném, hogy ők fiúnak néznek.
de már nem vagyok olyan bátor, hogy odamenjek akár egy olyan hülye kifogással, hogy mennyi az idő :D
Gyűrű megvan, a többiben meg nem hiszek. Nehéz dolgom van, mert csak a lányos lányok jönnek be, én is az vagyok. Így még nehezebb, és nekem is van radarom, de mostanában kezd elromlani...
Egyetértek 21/L-al, én is szeretem ha tudják az emberek, sőt kifejezetten idegesít, ha azt hiszik, én is valami idióta nője vagyok.
Szintén 21/L
am igen, Pösti vegyok :D voltam is már 1X underben, mondjuk randim volt, szóval akkor nem random emberrel volt célom az ismerkedés :D
majd nyáron, ha lesz időm, és pénzem, akkor majd gyakrabban élek közösségi életet :)
Hüvelykujj gyűrű, az a tuti :D
Underben is az a megkülönböztető jelzés...:P
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!