Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus párkapcsolatban mennyire van meg a fiúsabb és lányosabb jellem a két tag között?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ott megvan e, hogy ki a fiúsabb vagy lányosabb, vagy van olyan is hogy a stílusuk és viselkedésük megegyezik?2020. febr. 10. 16:38
1/9 anonim válasza:
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni. Mi mindketten nagyon csajosak vagyunk. Egyikünk sem fiús, egyikünk sem dominánsabb a másiknál.
2/9 anonim válasza:
Én fiúsabb vagyik és a fiúsabb lányok jönnek be 21/l
3/9 anonim válasza:
Mindenféle varriáció létezik. Van hogy mindketten csajosak, van hogy egyik ilyen egyik olyan, de olyan is hogy mindkettő fiús.
De kifejezetten nincs meg hogy ki a “lány” meg ki a “fiú” hanem leszbikus kapcsolatban két lány van együtt. I mean thats the fucking point🙄
4/9 anonim válasza:
Kapcsolata válogatja, van ahol megvan, máshol teljesen egyenrangú "csajos" mindkét fél. Egy leszbikus kapcsolatban nem az a lényeg, hogy valaki "eljátssza" a férfit, nem férfipótlásként van ott a másik fél.
5/9 anonim válasza:
Nem tom mi ezt így nem osztjuk ki, ki miben kompetens azt csinálja. Személyiségre mindketten mindenfélég vagyunk
6/9 anonim válasza:
Eddig minden kapcsolatban enyém volt a "férfi szerep." Aztán elkezdtem nőiesedni kicsit, majd egy nálam csak kicsivel nőiesebb párom lett, akivel teljesen egyenrangúak vagyunk. Ő is ki tud cserélni egy égőt, meg tudja szerelni a csapot. Pedig nagyon nőies, még a gondolkodása is. Mégsem enyém a sok tipikus férfi munka szerep, hanem ugyanúgy főz ő is, mosok én is. Teljesen egyenlőek vagyunk a kapcsolatban.
7/9 anonim válasza:
Erősen emberfüggő. Vannak akik ugyan úgy kiosztják a szerepeket, mint egy hagyományos férfi/nő kapcsolatban, míg mások pont az élvezik, ha egyenlőek minden téren.
8/9 anonim válasza:
Szerintem az a gyakoribb ha van egy dominánsabb és egy kevésbé.
Bár inkább azt mondom,hogy:határozotabb,irányitó típus.
Ezt nem nevezném fiús jellemnek,mert a nő is lehet hatarozott,irányitó típus. Plane hogy jellemről beszélünk nem fizikai tulajdonságokról.
9/9 anonim válasza:
nekem barátnőm kifejezetten androgün külsejű, meg maszkulin, de hozzá nagyon mimóza meg szubmisszív, és én lipstick lesbianként domináns vagyok vele szembe :D de nyilván tiszteletben tartjuk egymást, és végtelenül figyelmesek és törődőek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!