Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomnál szőrös vagy csupasz?
Leszbikus vagyok, és már egy ideje randizom egy lánnyal és érzem hogy itt az ideje hogy lefeküdjünk. De nem tudom hogy a fanszörzetemet hogyan kéne hagynom, valamint azt sem tudom ő hogy ő neki milyen.
Tudom ezt normális emberek megbeszélik, viszont én azért izgulok és nem tudom hogy kéne felhoznom.
Valaki bármilyen tipp?
A szeméremdomb max az orrát csikizi, inkább a nagyajkak rész az ami esetleg a szájába kerül.
Ha a releváns részt trimmeled vany borotválod, a többi igazából mindegy.
Ha nem pattogsz ki, borotváld. Ha igen, akkor inkább csak trimmeld.
Fiú vagyok, de szerintem ez a kérdés nem függ a nemektől. Első alkalommal, főleg ha spontán jön, nem kell azon agyalni, hogy "hú, mit fog szólni". Olyan legyen amilyen szokott lenni. Senki sem azzal indít új kapcsolatnál, hogy akkor most szőrösen vagy csupaszon a jobb.
Első szex után meglátod neki milyen, ő meglátja neked milyen. Ha valami nem tetszik - kulturáltan, nem ilyen lelki zsarolósan - a másik tudomására hozzátok. Beszélgettek. Megkeresitek a közös nevezőt. Hiszen egy kapcsolat lényegében erről szól.
Én csak csupaszon szeretem, de kinek mi jön be...
32/L
Saját tapasztalatból kiindulva az orális szex csupaszon a legjobb, egyszerűen jó érzés hogy semmi sincs az ember nyelve útjában. Viszont nem lehet kimondani, hogy a szőrös nem jó, mert vannak akiknek kimondottan tetszik a bozont.
Meg kell kérdezni, ebben semmi ciki nincs.
Kérdezd meg nyugodtan hogy neki milyen és hogy neki melyik tetszik.
De szerintem egy ujjnyi csikkal nem lőhetsz nagyon mellé.
Nyilván comb és ahol foglalkozik veled ott csupasz legyen szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!