Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi édes hármas első alkalomnak?
Soha nem voltam még lánnyal, de most lenne lehetőségem egy párhoz becsatlakozni. Ők 32-38 évesek, én 20.
Párkapcsolatot nem szeretnék, csak kipróbalni a dolgot.
Sokat leveleztem velük, plusz "randi" is volt már. Nagyon szimpatikus, művelt, csinos nők. Ti élnétek a lehetőséggel?
Itt egs lényeges kérdés van.
Tudják, hogy kezdő vagy?
Ha igen, neked sokkal sokkal jobb lehet az első, mint másnak. Gondolj bele, nem egy nő akar neked jót, hanem egyszerre kettő kényeztet, és tesz meg mindent azért, hogy megmutassa, milyen is a női szerelem.
Én nem hagynám ki a helyedben.
Aki azzal, hogy ebőől baj lesz, az túl lelkizi. Ha ők érdeklődnek irántad, onnantól az ő dolguk, hogy egymás közt, hogyan rendezik. Biztosan megoldják és megvannak a játékszabályok. Neked ehhez a részéhez semmi közöd.
A ciki akkor lehet, ha úgy tudják, nem ez az első, mert az csalódás lehet nekik, emiatt meg neked.
De ha mindenki őszinte akkor ebből csak jó sülhet ki.
Én biztosan nem hagynám ki, nem csak első alkalomra, de soha ha ilyen adódna.
Szánalmasan gyenge kamukérdés.
3-asozni amúgy sem a művelt 30-as nők szoktak buta kamatestű, érelen 20 évesekkel. Az ilyesmi ponthogy a műveletlen, jellemtelen, könnyűvérű szukák asztala.
#9 Hát egy műveletlen, éretlen kis takony 20as lánygyerek pattanásokkal az arcán és egy kis gyerekhájjal az oldalán pont, hogy műveltnek és csinosnak fogja látni a 30-40es nénikek. :D
Úgyhogy lehet igaz a kérdés attól függetlenül, hogy a kérdező ronda-e avagy sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!