Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi édes hármas első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi édes hármas első alkalomnak?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még lánnyal, de most lenne lehetőségem egy párhoz becsatlakozni. Ők 32-38 évesek, én 20.

Párkapcsolatot nem szeretnék, csak kipróbalni a dolgot.

Sokat leveleztem velük, plusz "randi" is volt már. Nagyon szimpatikus, művelt, csinos nők. Ti élnétek a lehetőséggel?

2019. okt. 3. 13:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%

A 30-40-esek nem nénik te birka. Mármint van köztük olyan aki elhanyagolja magát és néninek néz ki 35 évesen(cigány nők már 25 évesen is), de ettöl még egy művelt, igényes 32-38 éves nő elbüvölően szép,csinos is lehet. Csak ők pont abban a korban vannak mikor a legnagyobb az igényük egy minőségi kapcsolatra, és pont vannak olyan intelligensek, hogy ebbe a fogalomba nem fér bele 3-asozás, ami megcsalás. Meg alapvetően nem a szex határozza meg a kapcsolatokat ebben a korban és egy bizonyos műveltségi fok felett, hanem az érzelmek. Egy szerelmes ember meg nem akar a szerelmén kívül máshoz hozzáérni, pláne nem egy érett,tapasztalt nő egy tapasztalatlan, szűz kislányhoz.

De jellemzően igen, a néni kinézetű, 8.osztályos, ronda nők vannak bezsongva az ilyen 3-as meg egyebektől. Facebook csoportokban, társkeresőkön sok nő töltegeti fel magáról ,"szexi," képeket és ajánlgatja magát kalandokra meg keresi a 3.-at minden korosztályból...De egyik sem művelt vagy igényesen csinos 🤓 A kérdező meg szerintem is ronda🤓

2019. okt. 4. 06:21
 12/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem értek egyet a 3-as szexszel. De szerintem a 42%-os is egy megkeseredett idősebb romda nő.

Peace <~>

2019. okt. 4. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg te is egy 8.osztályos,fogatlan, sík buta gyökér vagy🤓
2019. okt. 4. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Figyelj, a frusztrációidat nem itt kell levezetni. Semmi baj, ha élettelen vagy, de ne akarj mindig középpontban lenni, mert ez beteges.
2019. okt. 4. 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
95%
13, te ilyenkor a csak nyolc osztályt elvégzettekre gondolsz? Mert ha pontot raksz a szám mögé, akkor megváltozik a jelentése. Tehát te nyolcadik osztályosokra utalsz mindkét alkalommal. Ők meg 13-16 év közöttiek lehetnek. Őket meg azért ne keverjük a NÉNIK mellé :D
2019. okt. 4. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Lett belőle valami?
2021. márc. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!