Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok szex előtt kezet mosni? Kellene ezt minden alkalomnál?
Jól látod a szitut, nagyon nem árt kezet mosni előtte.
Sose nyúlnék retkes kézzel egy nő puncijába sem.
Ez ilyen alap legalábbis nálam.
F
Atyaisten!!!!!!
Ez komolyan kérdés?
Amint hazaérek azonnal szoktam. Szinte érzem hogy nem tiszta.
32/F.
Úh, természetesen, most azzal a retkes kezetekkel nyúlkáltok? Olyan fertőzéseket lehet így elkapni, meg hát elég undorító belegondolni is.
Mi is azonnal kezet mosunk, ha hazaérünk, ez alap. Nem is nagyon tudok olyat a környezetemben, aki másképp csinálja.
És természetesen szex előtt is alapos kézmosás, sőt hacsak nem nagyon spontán a dolog, zuhanyozni is szoktunk.
!Alap dolog!
Nálunk legtöbbször csak zuhanyzás után szokott szex lenni. Ha pedig előtte kívánjuk meg egymást, én és párom is elmegyünk a mosdóba előtte.
Értem én, hogy higiénia, meg minden, de mit csináltok akkor, ha a párotokkal kinn vagyto a természet lágy ölén, és ott ka el benneteket a hév, és olthatatlan vágy kerít a hatalmába? Elmenek haza, esetleg órákig tart az út, és otthon, a vágy elmúltával, egy jó kézmosás után lefekszetek aludni? Ennyire sterilek nem lehettek, minden spontaneitás nélkül.
És most lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!